Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Micros Fidelio πρόσθεσε 9 αλυσίδες ξενοδοχείων στο πελατολόγιό της το 2008
Πάνω από 480 ξενοδοχεία στο myfidelio.net

Η Micros Fidelio πρόσθεσε 9 αλυσίδες ξενοδοχείων στο πελατολόγιό της το 2008

Η Eurotel Hospitality, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας, ανακοινώνει ότι η Micros-Fidelio πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς 9 ακόμη μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων […]

Η Eurotel Hospitality, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας, ανακοινώνει ότι η Micros-Fidelio πρόσθεσε κατά<...> τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς 9 ακόμη μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στο πελατολόγιo που διαθέτει, myfidelio.net. Οι νέες αλυσίδες που προστέθηκαν, αριθμούν συνολικά πάνω από 480 ξενοδοχεία.

Τα παραπάνω ξενοδοχεία επέλεξαν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Micros-Fidelio μέσα από το δίκτυο του myfidelio.net και συνδέει τα GDS (Global Distribution Systems) με τα κανάλια του Internet. Όλες οι αλυσίδες που εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του myfidelio.net, ανήκουν στην κατηγορία των πολυτελών ξενοδοχείων και βρίσκονται στην Ευρώπη, στην Αφρική και στην περιοχή της Ασίας.

Αυτή η μεγάλη αποδοχή του myfidelio.net από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ευρώπη -και όχι μόνο- αποδεικνύει την ευελιξία των υπηρεσιών κεντρικής διαχείρισης που παρέχονται από το myfidelio.net, καλύπτοντας τις ανάγκες των ξενοδοχείων σε κάθε επίπεδο.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα είναι η Travelodge, που αριθμεί πάνω από 300 ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Η μικρότερη αλυσίδα είναι η νεόκοπη Park Royal, που έχει στο δίκτυό της 6 πολυτελή ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη, το Μυανμάρ, αλλά και το Βιετνάμ.

Μεταξύ των ξενοδοχειακών αλυσίδων που προστέθηκαν στο δίκτυο του myfidelio.net και των υπηρεσιών που αυτό προσφέρει, συγκαταλέγονται ακόμη: τα Reval Hotels στην περιοχή της Βαλτικής, το Sun International στη νότια Αφρική, το The Doyle Collection στην Ιρλανδία και τις ΗΠΑ, τα ξενοδοχεία Marco Polo στο Χονγκ Κονγκ, την Κίνα και τις Φιλιππίνες, τα Thon Hotels στη Νορβηγία και το Βέλγιο, καθώς και τα Jurys Inn στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Το myfidelio.net επέλεξε επίσης και η πρόσφατη δημιουργημένη αλυσίδα ξενοδοχείων με την επωνυμία Sentido Resorts, με ξενοδοχεία και στη χώρα μας, που ανήκει στην Thomas Cook (έναν από τους μεγαλύτερους tour operators στην Ευρώπη), περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και λειτουργίες κράτησης front-end για την εταιρική της ηλεκτρονική σελίδα.

Σημειώνεται ότι τα The Doyle Collection, Marco Polo Hotels, καθώς και τα Park Royal, είναι μέλη του Global Hotel Alliance, των οποίων οι υπηρεσίες διαχείρισης gha.net, έχουν αναπτυχθεί από την πλατφόρμα του myfidelio.net της Micros-Fidelio από το 2006.

Το myfidelio.net είναι on line μοντέλο υπηρεσίας “Software as a Service” που βασίζεται πάνω στο σύστημα κρατήσεων OPERA Reservation System (ORS) της Micros-Fidelio. Πρόκειται για μία επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στη βιομηχανία της φιλοξενίας και παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου κεντρική διαχείριση των κρατήσεων, καθώς και διασύνδεση με παγκόσμια δίκτυα διανομής, Internet portals, όπως για παράδειγμα GDS (Global Distribution Systems) που παρέχουν υπηρεσίες online ταξιδιών, αλλά και εταιρικές ηλεκτρονικές σελίδες. Το myfidelio.net έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί πλήρως σε όλες τις ξενοδοχειακές λύσεις της Micros-Fidelio που διατίθενται στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των OPERA PMS, Fidelio Suite 8, καθώς και των εκδόσεων Fidelio 6 και 7.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024