Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood εξαπλώνεται με αργούς ρυθμούς εκτός Αμερικής

Η Starwood εξαπλώνεται με αργούς ρυθμούς εκτός Αμερικής

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Starwood επεκτείνει τον αριθμό των ξενοδοχείων της εκτός της Βορείου Αμερικής με πολύ αργό ρυθμό, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της […]

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Starwood<.> επεκτείνει τον αριθμό των ξενοδοχείων της εκτός της Βορείου Αμερικής με πολύ<...> αργό ρυθμό, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ITB του Βερολίνου.

Το σχέδιο της να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο εξελίσσεται αργά, παρά την απόκτηση των ξενοδοχείων Sheraton και Westin εδώ και τέσσερα χρόνια. Το ποσοστό των ξενοδοχείων της αλυσίδας που βρίσκονται στην Βόρεια Αμερική είναι 63% και των δωματίων 66% σε σύνολο 733 ξενοδοχείων και 224.000 δωματίων που ανήκουν στην Starwood. Τα ποσοστά αυτά είναι πολύ παρόμοια με αυτά του 1998 που τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στην Βόρεια Αμερική ήταν το 67% του συνόλου.

Η Ευρώπη έχει αυτή την στιγμή ποσοστό 15% σε αριθμό ξενοδοχείων και μόλις 11% σε αριθμό δωματίων ενώ το 1998 είχε 10%. Και τα ποσοστά της Ασίας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα αφού κατέχει μόλις το 10% των δωματίων και το 12% του αριθμού των ξενοδοχείων. Η Αφρική μαζί με την Μέση Ανατολή έχουν μόλις το 8%, ενώ η Λατινική Αμερική το 5%.

Η έλλειψη εξάπλωσης σε όλο τον κόσμο έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εταιρία, οι οποίες έχουν οξυνθεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα τα συνολικά της έσοδα να μειωθούν κατά 10%. Παρόλα αυτά τα διοικητικά στελέχη της Starwood ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να επεκτείνουν την αλυσίδα σε όλα τα μέρη του κόσμου προσθέτοντας νέα ξενοδοχεία. Στόχος είναι χώρες όπως η Κίνα, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Γερμανία, και η Ιρλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024