Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτο App Store η πρωτοποριακή διαδραστική εφαρμογή για iPad του Danai Beach Resort & Villas
Η εφαρμογή για το iPad, στα αγγλικά, περιλαμβάνει πάνω από 170 διαδραστικές σελίδες

Στο App Store η πρωτοποριακή διαδραστική εφαρμογή για iPad του Danai Beach Resort & Villas

Η οικογένεια Riefenstahl, ιδιοκτήτης του Danai Beach Resort and Villas στη Σιθωνία Χαλκιδικής, προσφέρει από το καλοκαίρι του 2012 στους πελάτες της διαδραστική εφαρμογή για iPad του ξενοδοχείου.

Η ομάδα του Experience Greece project, την οποία δημιούργησαν το 2011 οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντρενογιάννης και Βάλυ Βαϊμάκη, και το  Danai Beach Resort and Villas, παρουσιάζουν την πρώτη, πλήρως διαδραστική εφαρμογή που δημιουργήθηκε ειδικά για το iPad της Apple.

Η οικογένεια Riefenstahl, ιδιοκτήτης του Danai Beach Resort and Villas στη Σιθωνία Χαλκιδικής, αναγνωρίζοντας την αξία των νέων ψηφιακών μέσων, αποφάσισε να επενδύσει στην πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία προσφέροντας από το καλοκαίρι του 2012 προστιθέμενη αξία στις παροχές προς τους πελάτες της. Υπεύθυνος του project είναι ο κ. Κίμων Riefenstahl, γενικός διευθυντής του Danai Beach Resort & Villas.

Η εφαρμογή για το iPad, σε αγγλική γλώσσα, περιλαμβάνει περισσότερες από 170 διαδραστικές σελίδες (οριζόντιες και κάθετες), βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη μονάδα, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Στις ενότητες Suites & Villas παρέχει τη δυνατότητα booking μέσω της εφαρμογής. Είναι ιδανική για όσους σχεδιάζουν να μείνουν στο resort από όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά και για τους φιλοξενούμενους του Danai Beach Resort & Villas, όταν περιηγούνται στη Χαλκιδική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Στην εφαρμογή παρουσιάζονται οι σουίτες και οι πολυτελείς βίλες, οι κήποι, οι πισίνες, η ιδιωτική παραλία, τα γκουρμέ εστιατόρια, το SPA και οι συνεδριακοί χώροι, το sea side bar, τα καταστήματα με τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στους φιλοξενούμενους, οι εκδρομές με σκάφος στις παραλίες της Σιθωνίας και στο Αγιο Ορος και πολλά άλλα.

Η ταξιδιωτική ομάδα του Experience Greece παρήχε το αναλυτικό ταξιδιωτικό περιεχόμενο για τη Σιθωνία, την Κεντρική Χαλκιδική, την Κασσάνδρα (αξιοθέατα, παραλίες, διαδρομές, trekking κ.ά.). Επίσης, όλες τις πληροφορίες της ενότητας Exceptional Experiences που αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας, του Δίον, της πόλης της Θεσσαλονίκης, καθώς και την ιστορία και τις μονές του Αγίου Ορους.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του App Store.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024