Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμφωνία Δασκαλαντωνάκη – EFG για τη διαχείριση του King George
Η συνεργασία της Eurobank EFG με τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη συνεχίζεται σε νέα βάση

Συμφωνία Δασκαλαντωνάκη – EFG για τη διαχείριση του King George

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη αναλαμβάνει διαχειριστής του ξενοδοχείου King George Palace, ιδιοκτησίας της Eurobank EFG και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.

Η διαχείριση του ξενοδοχείου King George Palace στο Σύνταγμα παραμένει στον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη, καθώς από την 1η Δεκεμβρίου η λειτουργία του ξενοδοχείου συνεχίζεται σε νέα βάση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τράπεζας Eurobank EFG, στην οποία σημειώνεται ότι ανήκει το ακίνητο, η συνεργασία με τον όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη συνεχίζεται σε νέα βάση, μετά από την από κοινού απόφαση των δύο ομίλων να “λύσουν” τη μισθωτική σχέση που αφορά το ξενοδοχείο King George Palace.

Η ανακοίνωση της τράπεζας έχει ως εξής: “Η Eurobank EFG ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 η συνεργασία της με τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη, συνεχίζεται σε νέα βάση μετά από την από κοινού απόφαση των δύο ομίλων να λύσουν τη μισθωτική σχέση που αφορά στο ξενοδοχείο King George Palace.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη αναλαμβάνει διαχειριστής του ξενοδοχείου King George Palace, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία της Eurobank EFG και συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του”.

Το πολυτελές ξενοδοχείο, που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1936, άνοιξε ξανά τις πύλες του στις 31 Μαΐου του 2004. Η σύμβαση για τη μακροχρόνια μίσθωση και ανακαίνιση του King George στην πλατεία Συντάγματος είχε υπογραφεί στις 22 Μαρτίου 2001 μεταξύ του ομίλου EFG Eurobank Ergasias και του ομίλου επιχειρήσεων Ν. Δασκαλαντωνάκη. Το ξενοδοχείο περιήλθε στην ιδιοκτησία της EFG Eurobank μετά την εξαγορά και συγχώνευσή της με την Τράπεζα Κρήτης, η οποία το είχε αποκτήσει το 1995 σε πλειστηριασμό και παρέμενε κλειστό από το 1988.

Το έργο της ανακαίνισης ανέλαβε ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη, με προοπτική το ξενοδοχείο να λειτουργήσει για 30 έτη με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον δέκα χρόνια. Η πρόβλεψη ήταν για τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων υψηλότατων προδιαγραφών, επένδυση που ανήλθε στα 17,7 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024