Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο πρόσφατα ανακαινισμένο 4στερο Philoxenia Hotel ανοίγει για τη νέα σεζόν
Ξενοδοχεία

Το πρόσφατα ανακαινισμένο 4στερο Philoxenia Hotel ανοίγει για τη νέα σεζόν

Το ξενοδοχείο δεσμεύεται για την παροχή υψηλής φιλοξενίας μέσα σε περιβάλλον εγγυημένης ασφάλειας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στη Χαλκιδική, στις αρχές της δεύτερης χερσονήσου, της Σιθωνίας, στον οικισμό Ψακούδια, το υψηλών προδιαγραφών, ξενοδοχειακό συγκρότημα Philoxenia Hotel, 4 αστέρων, και πρόσφατα ανακαινισμένο, υπόσχεται αξέχαστες διακοπές, ξενοιασιά και απόλυτη χαλάρωση της ψυχής και του σώματος, ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει ολους εσάς εκ νέου για την καλοκαιρινη σεζόν 2021 στις 4 Ιουνίου.

Το ξενοδοχείο δεσμεύεται “για την παροχή υψηλής φιλοξενίας μέσα σε περιβάλλον εγγυημένης ασφάλειας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών που μας εμπιστεύονται”.

Το Philoxenia Hotel βρίσκεται μια ώρα από το Aεροδρόμιο “Μακεδονία” και την πόλη της Θεσσαλονίκης, σε μια δασώδη τοποθεσία, κοντά στη θάλασσα. “Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με τις δυο θερμαινόμενες πισίνες, υπό την επίβλεψη ναυαγοσωστών, το pool bar, τα εστιατόρια, τους φροντισμένους κήπους με τις πρασινάδες, τα λουλούδια, τα ελαιόδεντρα και τα αρωματικά βότανα, τις αίθουσες χαλάρωσης και το γυμναστήριο, τον εξωτερικό χώρο αναψυχής για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, σε συνδυασμό με το πρόθυμο και ευγενέστατο προσωπικό, την περιβαλλοντική συνείδηση και την προστασία του περιβάλλοντος, τις επιλογές για ποικίλες δραστηριότητες και εκδρομές, κατατάσσουν το Philoxenia Hotel, στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών”, σημειώνει η διεύθυνση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024