Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤον Απρίλιο του 2003 σε λειτουργία το Kempinski Hotel Nikopolis

Τον Απρίλιο του 2003 σε λειτουργία το Kempinski Hotel Nikopolis

Tέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου 2003, ολοκληρώνεται η κατασκευή του Kempinski Hotel Nikopolis, του πρώτου ξενοδοχείου της διεθνούς αλυσίδας Kempinski που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα. Το Kempinski Hotel Nikopolis, το νεότερο […]

Tέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου 2003, ολοκληρώνεται η κατασκευή του Kempinski<.> Hotel Nikopolis, του πρώτου ξενοδοχείου της<...> διεθνούς αλυσίδας Kempinski που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα.

Το Kempinski Hotel Nikopolis, το νεότερο ξενοδοχείο 5 αστέρων της Θεσσαλονίκης, θα λειτουργήσει ως τον Απρίλιο του 2003, ενισχύοντας την ξενοδοχειακή, όπως επίσης παράλληλα και τη συνεδριακή υποδομή της πόλης, με μία μονάδα η οποία βρίσκεται στην περιοχή του εμπορικού κέντρου Village Certer, δίπλα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Το ξενοδοχείο αποτελεί επένδυση της εταιρίας Νικόπολις Α.Ε., και έχει ενταχθεί στην αλυσίδα της Kempinski Hotels & Resorts, η οποία βάσει συμβολαίου συνεργασίας αναλαμβάνει το διοίκηση του Kempinski Hotel Nikopolis, για 10 χρόνια, περίοδος που μπορεί να επεκταθεί χρονικά.

Η Kempinsk Ηotels & Resorts είναι η παλαιότερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ευρώπη, η οποία σήμερα διαχειρίζεται 34 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το 2004 άλλα επτά ξενοδοχεία θα προστεθούν στο δίκτυο των ξενοδοχειακών μονάδων που διαχειρίζεται ο όμιλος.

Για τη δημιουργία του Kempinski Hotel Nikopolis, η Νικόπολις Α.Ε. επενδύει ποσό 4 δισ. δρχ. και πλέον, ενώ το έργο της κατασκευής του πολυτελούς ξενοδοχείου έχει αναλάβει και εκτελεί η “ΕΡΓΟ 3”. Το μετοχικό κεφάλαιο της Νικόπολις ανέρχεται σήμερα σε 2 δισ. δρχ., μετά από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για τη χρηματοδότηση του έργου.

Το ξενοδοχείο θα έχει 99 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένους συνεδριακούς χώρους που θα φιλοξενούν συναντήσεις μέχρι και 500 ατόμων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024