Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟ Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Alitalia υποδέχονται τον δεκάκις εκατομμυριοστό επιβάτη του 2002

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Alitalia υποδέχονται τον δεκάκις εκατομμυριοστό επιβάτη του 2002

Με την πτήση ΑΖ728 της Alitalia από Μιλάνο έφθασε εχθές το απόγευμα στις 16:50 ο δεκάκις εκατομμυριοστός επιβάτης του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το 2002. Τον τυχερό επιβάτη υποδέχθηκαν στην […]

Με την πτήση ΑΖ728 της Alitalia από Μιλάνο έφθασε εχθές το απόγευμα στις 16:50 ο δεκάκις εκατομμυριοστός επιβάτης<...> του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το 2002.

Τον τυχερό επιβάτη υποδέχθηκαν στην Πύλη Αποβίβασης Β15 οι κύριοι Simeone Lucarelli, Διευθυντής Σταθμού της Alitalia και Νικόλαος Μπόλιας, Διευθυντής Πωλήσεων της Alitalia, και ο κ. Volker Wendefeuer, Γενικός Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργανώθηκε στην αίθουσα διακεκριμένης θέσης του ιταλικού αερομεταφορέα, η Alitalia προσέφερε στον “επιβάτη της χρονιάς” ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’επιστροφής με προορισμό τη Ρώμη ή το Μιλάνο με ισχύ ως το Μάρτιο του 2003, με τις ευχές όλων για “καλό ταξίδι”!

Ο Γενικός Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κ. Volker Wendefeuer, υπογράμμισε την καλή συνεργασία μεταξύ της Εταιρίας Αεροδρομίου και της Alitalia από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” μέχρι σήμερα.

H Alitalia εκτελεί 6 πτήσεις την ημέρα από/προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (3 για το Μιλάνο και 3 για τη Ρώμη). Είναι μάλιστα η ξένη αεροπορική εταιρία με τις περισσότερες προγραμματισμένες καθημερινές πτήσεις στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και, από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου το Μάρτιο του 2001 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, έχει μεταφέρει από και προς την Αθήνα 535.000 επιβάτες.

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την υποδοχή του δεκάκις εκατομμυριοστού επιβάτη:
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ. Simeone Lucarelli, Διευθυντής Σταθμού της Alitalia, ο τυχερός επιβάτης κ. Ι. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Volker Wendefeuer, Γενικός Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024