Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτο πλαίσιο της 10ης HORECA και φέτος η Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain
Ξενοδοχία

Στο πλαίσιο της 10ης HORECA και φέτος η Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain

Η φετινή συνάντηση θα φιλοξενήσει ως προσκεκλημένους ομιλητές τον κ. Gianluca Laterza, Territory Manager του TripAdvisor για την Ιταλία, την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ανατολική Ευρώπη, την Κύπρο και τη Μάλτα, καθώς και τον κ. Κώστα Παντή, Account Manager της Baidu.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο της 10ης HORECA, η Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 16:30 (εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, Lobby 2, Αίθουσα C2).

Η φετινή συνάντηση θα φιλοξενήσει ως προσκεκλημένους ομιλητές τον κ. Gianluca Laterza, Territory Manager του TripAdvisor για την Ιταλία, την Τουρκία, την Ελλάδα, την ανατολική Ευρώπη, την Κύπρο και τη Μάλτα, καθώς και τον κ. Κώστα Παντή, Account Manager της Baidu.

Όπως κάθε χρόνο, τη φετινή Ετήσια Συνάντηση της HotelBrain θα τιμήσουν θεσμικοί φορείς, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, και σημαντικοί εκπρόσωποι από όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα της συνάντησης θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • Απολογισμό της επίδοσης των υπό τη διαχείρισης της εταιρείας ξενοδοχείων για το 2014
  • Πρόβλεψη της επίδοσης των υπό τη διαχείρισης της εταιρείας ξενοδοχείων για το 2015
  • Παρουσίαση των νέων project της εταιρείας
  • Παρουσίαση των ξενοδοχείων με τα οποία η HotelBrain υπέγραψε πρόσφατα Συμφωνητικά Διαχείρισης

Παράλληλα και καθ’όλη τη διάρκεια της τετραήμερης έκθεσης, η ομάδα της HotelBrain θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας (D36, αίθουσα 3) να υποδεχθεί όλους τους ενδιαφερόμενους για νέες συνεργασίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024