Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑντιπροσωπεία του ΟΤΕΚ στο Σπλιτ της Κροατίας

Αντιπροσωπεία του ΟΤΕΚ στο Σπλιτ της Κροατίας

Συνάντηση Στρογγυλών Τραπεζών της Πρωτοβουλίας Αδριατικής-Ιονίου (ΠΑΙ), η οποία θεσμοθετήθηκε στη Διάσκεψη για την Ανάπτυξη και την Ασφάλεια των Χωρών της περιοχής στην Ανκόνα της Ιταλίας το 2002, πραγματοποιήθηκε στις […]

Συνάντηση Στρογγυλών Τραπεζών της Πρωτοβουλίας Αδριατικής-Ιονίου (ΠΑΙ), η οποία θεσμοθετήθηκε στη Διάσκεψη για την Ανάπτυξη και την Ασφάλεια των Χωρών της περιοχής στην Ανκόνα της Ιταλίας το 2002, πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Απριλίου<...>στο Σπλιτ της Κροατίας.

Οι χώρες που συμμετέχουν είναι η Ιταλία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Σλοβενία, η Αλβανία, το Μαυροβούνιο και η Σερβία. Στην ανωτέρω συνάντηση, όπου συμμετείχε ο Ο.Τ.Ε.Κ., πραγματοποιήθηκαν Στρογγυλές Τράπεζες για την Τουριστική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τη Διαπανεπιστημιακή Συνεργασία.

Τον Ο.Τ.Ε.Κ. εκπροσώπησε ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Πρόεδρος του Ο.Τ.Ε.Κ. ο οποίος και πρότεινε μεταξύ άλλων την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς και του Εξειδικευμένου Προσβάσιμου Τουρισμού, ενώ εισηγήθηκε και την αξιοποίηση των πόρων του 4ου ΕΣΠΑ από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς όφελος και των Τρίτων Χωρών σε θέματα Μετεκπαίδευσης και δια βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024