Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑρχισαν τα μαθήματα στο “Trinity”

Αρχισαν τα μαθήματα στο “Trinity”

Τα μαθήματα της φθινοπωρινής περιόδου του εκπαιδευτικού ιδρύματος Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών `Trinity` είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα, όμως αρχίζει και νέος κύκλος μαθημάτων, για τον οποίο γίνονται […]

Τα μαθήματα της φθινοπωρινής περιόδου του εκπαιδευτικού ιδρύματος Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών<...> `Trinity` είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Παράλληλα, όμως αρχίζει και νέος κύκλος μαθημάτων, για τον οποίο γίνονται ήδη δεκτές αιτήσεις εγγραφής, καθώς στο Ανοιξιάτικο Semester τα μαθήματα αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου και διαρκούν έως την 30ή Απριλίου 2005.

Υπενθυμίζεται ότι το `Trinity International Hospitality Studies` είναι ένα Αμερικανικού πανεπιστημιακού επιπέδου Αγγλόφωνο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διεθνών
Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών, που λειτουργεί στον Λιμένα Χερσονήσου, κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακόμα, αξίζει να τονιστεί ότι το `Trinity` προσφέρει διδασκαλία και δυνατότητα διαμονής και διατροφής στο πολυτελές (5άστερο) συνεδριακό ξενοδοχείο `Terra Maris`, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για τους φοιτητές, αν δεν το επιθυμούν. Προσφέρεται, επίσης η δυνατότητα μερικής παρακολούθησης (part-time) ενός ή περισσοτέρων μαθημάτων ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο και τις οικονομικές δυνατότητες των υποψήφιων φοιτητών.

Αναφερόμενος στην έναρξη της λειτουργίας του νέου εκπαιδευτικού ιδρύματος ο Πρόεδρός του κ. Νίκος Σκουλάς ανέφερε ότι “το `Trinity International Hospitality Studies` αποτελεί την απαραίτητη ελληνική υπέρβαση στην τουριστική και ξενοδοχειακή παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση, προσθέτοντας ότι “αντί να στέλνουμε τα παιδιά μας και τους εργαζόμενους στον κλάδο να σπουδάσουν hospitality στο εξωτερικό (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικές και άλλες θυσίες), τώρα μπορούμε εμείς να φιλοξενούμε νέους από το εξωτερικό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024