Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξήντα νέοι απόφοιτοι από το Alpine Center
Η 20ή Ετήσια Αποφοίτηση του Alpine Center

Εξήντα νέοι απόφοιτοι από το Alpine Center

Η 20ή τελετή Αποφοίτησης του Alpine Center πραγματοποιήθηκε στο Athens Ledra Marriott Hotel, στις 8 Δεκεμβρίου 2008. Εξήντα φοιτητές έλαβαν τα διπλώματα και πτυχία τους, που απονεμήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς […]

Η 20ή τελετή Αποφοίτησης του Alpine Center πραγματοποιήθηκε στο Athens Ledra Marriott Hotel, στις<...> 8 Δεκεμβρίου 2008. Εξήντα φοιτητές έλαβαν τα διπλώματα και πτυχία τους, που απονεμήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς συνεργάτες του Alpine Center: τη Σχολή Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων DCT της Ελβετίας, το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και τον οργανισμό Edexcel της Βρετανίας. Πλήθος από διευθυντικά στελέχη της βιομηχανίας του τουρισμού, καθώς και ακαδημαϊκοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, διπλωμάτες, εκπρόσωποι ΜΜΕ, οικογένειες και φίλοι των αποφοίτων παρευρέθησαν στην τελετή.

Είκοσι ένα ειδικά βραβεία απονεμήθηκαν στους αριστούχους φοιτητές. Μεταξύ των χορηγών υπήρξαν και οι ακόλουθοι: Aegean Airlines, Aithra Spa Consultants, AKS Hotels, Aquis Hotels & Resorts, Athenaeum InterContinental, Athens Ledra Marriott Hotel, Capsis Hotels and resorts, EGEM SA, Elounda Hotels and Resorts, Grecotel SA, IOnia SA, KLM Royal Dutch Airlines, Nestle Food Services SA, Starwood Hotels & Resorts Worldwide – Hotel Grande Breatgne, Swiss International Airlines, The DMC Greece.

Ο κ. Ιωάννης Πετράκης, ένας από τους πρώτους απόφοιτους του Alpine Center, Μίλησε εκ μέρους των παλαιών αποφοίτων. Ενθάρρυνε τους τελειόφοιτους ναπροκαλούν τον εαυτό τους -και, ίσως, το πιο σημαντικό – “να είναι ανοιχτοί σε νέες εξελίξεις, καθώς η ζωή είναι μια συνεχής εμπειρία εκμάθησης”. Ο κ. Πετράκης είναι διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ξενοδχοείου Hilton Vilamoura, As Cascatas Golf Resort & Spa στην Πορτογαλία.

Ένας εκ των κεντρικών ομιλητών ήταν ο κ. Γεράσιμος Φωκάς, πρόεδρος του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για ποιότητα και κατηρτισμένους επαγγελματίες του χώρου -όπως ακριβώς οι απόφοιτοι του Alpine- για να αποτελέσουν μέρος του συναρπαστικοπύ και προσοδοφόρου τομέα τρου τουρισμού. χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Erich Zuri, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Ledra Marriott, ο οποίος και ανέφερε τα σημεναιτκότερα συστατικά που χρειάζονται για το μακρύ ταξίδι προςε την επαγγελματική και προσωπική ευτυχία: μόρφωση, αυτοσεβασμός, αξίες, αφοσίωση, ταπεινορφοσύνη, χιούμορ, θετικότητα και οι προσωπικές ρίζες καταγωγής.

Η δρ. Birgit Black, πρύτανης της Σχολής Διεθνούς Διοίκηςη Ξενοδοχείων και Επιχειρήσεων DCT της Ελβετίας, τόνισε ότι “το DCT έχει ως όραμα να βοηθά τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις ικανότητες, το σθένος και τις ειδικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν τους στόχους τους” για τη βιομηχανία και να γίνουν “εξαίρετοι πρέσβεις του Alpine” στη μελλοντική τους καριέρα. Η δρ. Black απένειμε τα Ελβετικά Διπλώματα.

Ο δρ. Phil Coleman, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, καλωσόρισε τους αποφοίτους τονίζοντας ότι “η γνώση είναι το πολυτιμότερο απόκτημα, αλλά εκτός από τη γνώση εξίσου σημαντικές είναι και οι αξίες: o σεβασμός προς τους άλλους, η αφοσίωση στο περιβάλλον, το να μοιράζεσαι έναν κοινό σκοπό, το αίσθημα της υπερηφάνειας για τον εαυτό σας και το Alpine, η διάκριση που έχετε επιτύχει και το κοινωνικό πνεύμα”. Ο δρ. Coleman απένειμε τα πτυχία Bachelor of Arts και Master of Arts.

Ο ακαδημαϊκός διευθυντής του Alpine Center, Sybil Hofmann, συνεχάρη τους απόφοιτους για τα επιτεύγματά τους και ευχαρίστησε το προσωπικό που, όχι μόνο εκπαιδεύει τους σπουδαστές σε ακαδημαϊκό και πρακτικό επίπεδο, αλλά επίσης τους βοηθά να χτίσουν το χαρακτήρα τους και να αναπτυχθούν σε σωστούς επαγγελματίες, Επίσης, έκανε μια ενημέρωση για τις τελευταίες δραστηριότητες του Alpine, λέγοντας ότι “από το δυνατό στο δυνατότερο” είναι το απόφθευγμα του Alpine.

Η πρόεδρος Hofmann παρουσίασε στη συνέχεια το Ετήσιο Βραβείο Διακεκριμένης Ηγετικής Φυσιογνωμίας, το οποίο απονεμείθηκε στην κα Ντία Καψή, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Capsis Hotels & Resorts, για τη συνεχή προσφορά της στην ποιότητα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες στην ελληνική βιομηχανία του
τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024