Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με το Porto Palace Hotel Thessaloniki
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Απώτερος στόχος αυτής της συνέργειας είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το ξενοδοχείο Porto Palace Thessaloniki.
 
Απώτερος στόχος αυτής της συνέργειας είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού και συγκεκριμένα των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery-Pastry Chef), Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Τουρισμού του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου από το πρώτο κιόλας εξάμηνο, οι σπουδαστές, θα εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες.
 
Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει την από κοινού διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς Γαστρονομίας και Τουρισμού, που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου, όπως επίσης τη συνεχή υποστήριξη του Porto Palace Hotel Thessaloniki στην πρακτική άσκηση των αποφοίτων στις ειδικότητες: Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Τουρισμού.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024