Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΞεκίνησαν τα μαθήματα σπουδών στο Trinity

Ξεκίνησαν τα μαθήματα σπουδών στο Trinity

Το Αγγλόφωνο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity International Hospitality Studies άρχισε χτες τη λειτουργία του στη Χερσόνησο της Κρήτης μέσα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού και συνεδριακού […]

Το Αγγλόφωνο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity International Hospitality Studies άρχισε χτες τη λειτουργία του<...> στη Χερσόνησο της Κρήτης μέσα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχειακού και συνεδριακού συγκροτήματος Terra Maris.

“To Trinity, του οποίου τα ακαδημαϊκά προγράμματα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελεί την απαραίτητη ελληνική υπέρβαση στην τουριστική και ξενοδοχειακή παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Νίκος Σκουλάς κατά την τελετή έναρξης των μαθημάτων.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι“αντί να στέλνουμε τα παιδιά μας και τους εργαζόμενους στον κλάδο να σπουδάσουν hospitality στο εξωτερικό, (με ότι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικές θυσίες), τώρα μπορούμε να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να σπουδάσουν στον τόπο τους αλλά και να φιλοξενούμε νέους από άλλες χώρες”.

“Κάτω από τις παρούσες συνθήκες του έντονου διεθνούς ανταγωνισμού και της παρατεινόμενης κρίσης στον ελληνικό τουρισμό, η δημιουργία επαγγελματικών στελεχών με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, πρακτικής εξάσκησης και ξενοδοχειακής κουλτούρας, αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και την υγιή ανάπτυξη του ελληνικού και διεθνούς τουρισμού” πρόσθεσε, επίσης ο κ. Σκουλάς.

Το πρόγραμμα του πρώτου semester (φθινοπωρινού τριμήνου) επαναλαμβάνεται από 31ης Ιανουαρίου για την ανοιξιάτικη περίοδο, για την οποία έχουν αρχίσει ήδη οι εγγραφές. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να είναι πλήρους παρακολούθησης, ενώ προσφέρεται και πρόγραμμα μερικής παρακολούθησης, κυρίως για εργαζόμενους στον τουρισμό που επιθυμούν να εμπλουτίσουν το ακαδημαϊκό τους προφίλ.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τα όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην Αγγλική γλώσσα από κορυφαίους καθηγητές με διεθνές κύρος και πλούσια διδακτική εμπειρία στο εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024