Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΣεμινάριο Αγροτουριστικής στη Λακωνία

Σεμινάριο Αγροτουριστικής στη Λακωνία

Διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην οργάνωση και λειτουργία αγροτουριστικών καταλυμάτων διοργανώνει η Αγροτουριστική Α.Ε. στη Λακωνίαστις 27 και 28 Μαρτίου. Στόχοι του σεμιναρίου είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των […]

Διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στην οργάνωση και λειτουργία αγροτουριστικών καταλυμάτων διοργανώνει η Αγροτουριστική Α.Ε. στη Λακωνία<...>στις 27 και 28 Μαρτίου.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών των καταλυμάτων του νομού μέσω εκπαίδευσης με πρακτικές εφαρμογές, παραδείγματα, ασκήσεις. Στο σεμινάριο θα συζητηθούν οι βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας αγροτουριστικών καταλυμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τάσεις, που επιβάλλει η τουριστική αγορά και οι καταναλωτές, ενώ οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να οργανώσουν καλύτερα τη λειτουργία του καταλύματος τους και να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων του νομού Λακωνίας, των οποίων τα καταλύματα συμπεριλαμβάνονται στον οδηγό αγροτουριστικών επιλογών Πελοποννήσου της Αγροτουριστικής, καθώς επίσης και σε όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων του νομού Λακωνίας, οι οποίοι θέλουν να συμπεριληφθούν τα καταλύματα τους στην επόμενη έκδοση του οδηγού. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο, μπορούν να λάβουν μέρος όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα αγροτουριστικό κατάλυμα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024