Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσεις70η Δ.Ε.Θ.: Στόχος η μετεξέλιξη σε Διεθνές Εκθεσιακό Περιφερειακό Κέντρο

70η Δ.Ε.Θ.: Στόχος η μετεξέλιξη σε Διεθνές Εκθεσιακό Περιφερειακό Κέντρο

Γέφυρα με το αύριο, έκφραση μιας νέας εποχής, τόσο για τον ίδιο το θεσμό, όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, αποτελεί η 70η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η Helexpo, από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, στο…

Γέφυρα με το αύριο, έκφραση μιας νέας εποχής, τόσο για τον ίδιο το θεσμό, όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής,<...>αποτελεί η 70η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η Helexpo, από τις 9 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, να σημειωθεί ότι την 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής. Η τελετή των εγκαινίων θα γίνει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2005, στις 8:00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης`. Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου στις 10.30 το πρωί, ο Πρωθυπουργός, επισκέπτεται, με κλιμάκιο υπουργών, τους χώρους της Έκθεσης, ενώ, την ίδια ημέρα, και ώρα 8.00 το βράδυ, παρατίθεται στο Σ.Κ. `Ι. Βελλίδης`, επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός, θα δώσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης`.

Την 70η Δ.Ε.Θ., θα επισκεφθούν και πάλι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα παραθέσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, και ώρα 20.30, στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης`, επίσημο δείπνο προς τις παραγωγικές τάξεις, με ομιλητή τον πρόεδρό του κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Τα μεγέθη, τα χαρακτηριστικά, τις καινοτομίες, τους στόχους, καθώς, και το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης, παρουσίασαν ο πρόεδρος της Helexpo A.E., κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., κ. Δημήτρης Μπακατσέλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Ηelexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε χτες το πρωί, στο φουαγιέ του Περιπτέρου 7.

Ο πρόεδρος της Helexpo, αναφερόμενος στα στοιχεία της 70ης Δ.Ε.Θ., της οποίας μέγας χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ, υπογράμμισε τον έντονα διεθνή και εμπορικό της χαρακτήρα, ενώ, όπως επισήμανε, “στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 1.070 εκθέτες, (αύξων αριθμός της έως τώρα καταγραφής), άμεσοι και έμμεσοι, από την Ελλάδα και 28 χώρες, έναντι 20 πέρσι”.

Οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές της 70ης Δ.Ε.Θ., ανέρχονται σε 21, έναντι 13 πέρσι, και είναι οι εξής: Αίγυπτος, Αρμενία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιταλία, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Κύπρος, Ουγγαρία, Πακιστάν, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία – Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Συρία, Τουρκία, ενώ ο συνολικός εκθετήριος χώρος, όπου φιλοξενούνται οι εκθέτες ανέρχεται σε 44.000 και έχει φτάσει στα όρια του εκθεσιακού κέντρου.

“Η 70η Δ.Ε.Θ.”, υπογράμμισε ο κ. Θωμόπουλος, “εγκαινιάζει το νέο στρατηγικό σχεδιασμό της Helexpo, ο οποίος στοχεύει, με διάφορες ενέργειες, να αποδώσει στη Θεσσαλονίκη, το ρόλο του Διεθνούς Περιφερειακού Εκθεσιακού Κέντρου, των γύρω χωρών, με τις οποίες η Ελλάδα, έχει ισχυρούς πολιτιστικούς, οικονομικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς δεσμούς και η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, είναι αναδυόμενες οικονομίες, αναδυόμενες αγορές, κατάλληλες για την ιχνηλασία και την αξιοποίηση ευκαιριών για εμπόριο και επενδύσεις υψηλών αποδόσεων”.

Με βάση τα παραπάνω, η Helexpo, και κυρίως οι εκθέσεις της, αναδεικνύονται σε διοργανώσεις των αναδυόμενων αγορών, με τον τίτλο `The Emerging Markets Leading Exhibitions`. Οι χώρες που περιβάλλουν την Ελλάδα και φιλοξενούν στην πλειοψηφία τους τέτοιες αγορές αναγνωρίζονται προνομιακά και τιμητικά ως `Helexpo Countries`.

Με στόχο η 70η Δ.Ε.Θ. να αποτελέσει εφαλτήριο επιχειρηματικών συνεργασιών, διοργανώνεται ένα νέο εκθεσιακό αφιέρωμα με την επωνυμία Global Exchange, στη διάρκεια του οποίου, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν πιο κοντά και να συσφίξουν τις επιχειρηματικές τους σχέσεις. Το Global Exchange συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των χωρών όλου του κόσμου και αναδεικνύει ολόκληρη αυτή την περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Παρευξείνιας Ζώνης, της Εγγύς και Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, σε μια παγκόσμια αναδυόμενη δύναμη, ένα νέο πόλο ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίου.

Ακόμη, στο πλαίσιο του Global Exchange, πραγματοποιείται το 1ο Διεθνές Επιχειρηματικό Συνέδριο Δ.Ε.Θ., με τίτλο `The next business gate – Νέοι επιχειρηματικοί δρόμοι`, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι.Βελλίδης`, σε συνεργασία της Helexpo με τον ΟΠΕ και υπό την αιγίδα του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη. Στο Συνέδριο αυτό παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις, οι κίνδυνοι και οι προοπτικές που επικρατούν σήμερα στο εξωτερικό εμπόριο, και ειδικότερα, αυτές που αφορούν στις αναπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές.

Παράλληλα, ενισχύεται ο Business to Business χαρακτήρας και οι προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Expo-Partenariat, ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι το πρόγραμμα Boss, που υλοποιείται σε συνεργασία της Ηelexpo με το ΣΒΒΕ, και το οποίο παρέχει φιλοξενία σε 350 επιχειρηματίες από την Ε.Ε..

“Στόχος της Ηelexpo”, τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρός της, “είναι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την ιστορία της και τη νέα ταυτότητά της, να λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα για την ανάπτυξη νέων κλαδικών εκθέσεων. Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, τα έξι θεματικά αφιερώματα, έξι εκθέσεις μέσα στην έκθεση τα οποία είναι:

  • Η Auto Land, με ειδικό αφιέρωμα στα τετρακίνητα αυτοκίνητα (4Χ4) και δυνατότητα δοκιμών (test drives σε ειδική πίστα με κορμούς δένδρων, τραμπάλες και αμμόλοφους), με εντυπωσιακές επιδείξεις με super trucks, rolling cars και flying bikes ομάδας Γάλλων κασκαντέρ, και χορηγό την εταιρία Vivodi. Στο ίδιο πλαίσιο για πρώτη φορά η Helexpo υποστήριξε χορηγικά το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. με στόχο την αναβάθμισή του.
  • Η Digiland, με ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί στην ψηφιακή τεχνολογία και την ψηφιακή επικοινωνία.
  • Το Ffit, Fashion Forward International Thessaloniki: Εβδομάδα ελληνικής μόδας με επιδείξεις κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και παρουσιάσεις pret a porter, επώνυμων παραγωγών και προϊόντων σχετικών με το ένδυμα, τη μόδα και την ομορφιά. Επίσημος χορηγός του Ffit είναι η εταιρία Vodafone, ενώ συμμετέχουν οι σχεδιαστές: Μιχάλης Ασλάνης, Μάκης Τσέλιος, Λουκία, Kathy Heyndels, Nikos-Takis, Δάφνη Βαλέντε, Χρήστος Βελουδάκης, Ορσαλία Παρθένη, Νικόλας Μαυρόπουλος, Mi-Ro, Λιάνα Καμπά, Χριστόφορος Κοτέντος, Erifilli Nikolopoulou, Κωνσταντίνος, Nikolas, Simeoni, Andria, Xαρά Λεμπέση, Kατερίνα Aλεξανδράκη, Σμαράγδη, Γιάννος Ξενής και ο σχεδιαστής αξεσουάρ Δημήτρης Ντάσιος.
  • Η Decoland: αφιέρωμα με εμπορικό χαρακτήρα στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις σε διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα.
  • Το White House: Ειδικό αφιέρωμα στις λευκές ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές και στα λευκά είδη.
  • Η Stateland: Συγκεντρωμένες συμμετοχές των κρατικών οργανισμών και φορέων παρουσιάζουν τις νέες υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες.


Η 70η Δ.Ε.Θ. φιλοδοξεί να είναι, εκτός από πεδίο επιχειρηματικών συναντήσεων και συνεργασιών, γιορτή όλης της πόλης, όλης της χώρας, τόπος έλξης του κόσμου και ειδικά των νέων. Η Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχει ντυθεί στα χρώματα της Δ.Ε.Θ. και φορά τα λάβαρά της για να την υποδεχτεί, ενώ το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, παρουσιάζει αναβαθμισμένη εικόνα και υπηρεσίες.

Με το σύνθημα `Ο γύρος του κόσμου σε δέκα ημέρες` και με το σύμβολο της φετινής διοργάνωσης, το αερόστατο, τοποθετημένο στην πλατεία ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας, στο Λιμάνι του Πειραιά, καθώς και στις κεντρικές πλατείες της Λάρισας και της Πάτρας, η Helexpo καλεί όλη την Ελλάδα να συντονιστεί με τους ρυθμούς και τους στόχους της 70ης Δ.Ε.Θ., να την επισκεφθεί και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της. Οι Δήμοι των πόλεων αυτών έχουν ανακηρυχθεί από τη Helexpo ως επίσημοι υποστηρικτές της 70ης Δ.Ε.Θ..

Να υπενθυμιστεί ότι προηγήθηκε ένα Road Show στις έδρες των 13 Περιφερειών της Ελλάδας, όπου σε συγκεντρώσεις των παραγωγικών φορέων της περιφέρειας παρουσιάστηκε η 70η Δ.Ε.Θ., καθώς και τα ενδιαφέροντα επιχειρηματικά αφιερώματα και υπηρεσίες της. Στόχος, άλλωστε, είναι να γεφυρωθούν οι σχέσεις Δ.Ε.Θ. και Ελλήνων, μετά από μια πετυχημένη προσπάθεια γεφύρωσης των σχέσεων Δ.Ε.Θ. και Θεσσαλονικέων στην περσινή διοργάνωση.

Προηγήθηκε ακόμη μια μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του διεθνούς χαρακτήρα της έκθεσης που περιελάμβανε παρουσιάσεις στο εξωτερικό αλλά και την παρουσίαση της 70ης Δ.Ε.Θ. στο σύνολο του διπλωματικού σώματος των Αθηνών, με την υποστήριξη του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Για τους επισκέπτες της 70ης Δ.Ε.Θ., η Helexpo κληρώνει ένα αυτοκίνητο 4Χ4 Mitsubishi Pajero Pinin και ένα ταξίδι για ένα πραγματικό γύρο του κόσμου σε δέκα ημέρες, προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Ζορπίδης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης και μεταξύ των δεκάδων παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, η Ηelexpo διοργανώνει:


  • Την Game Land, που περιλαμβάνει διεθνές πρωτάθλημα παιχνιδιών με PC`s, Playstation, X-box, και κινητά τηλέφωνα, με έπαθλα υποτροφίες στο City College και χορηγό τον όμιλο της ATE-BANK.
  • Την Play Land, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά, πραγματοποιούνται δημιουργικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια. Συγκεκριμένα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν προβολές από τη μυθολογία στο Πλανητάριο και να παρακολουθήσουν το διάστημα με τηλεσκόπια, να θαυμάσουν ενδιαφέρουσες συλλογές από το Μουσείο Ζωολογίας, αλλά, και να κάνουν το γύρο του κόσμου με οθόνες αφής στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Ιούλιο Βερν. Στον ίδιο χώρο, θα γίνει η πρώτη -πανευρωπαϊκή – προβολή της ταινίας Μαδαγασκάρη, ένα μήνα πριν από την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ, παράλληλα, οργανώνονται και δράσεις απεικόνισης της ταινίας με διαδραστικά παιχνίδια. Χορηγός είναι η Roma Pizza.
  • Τα Music Events, με συναυλίες που θα δίνονται καθημερινά στην Πύλη ΧΑΝΘ, του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, με τη χορηγία της Audio Visual Enterprises και τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Κοσμοράδιο 95,1 και της εταιρείας παραγωγών Shine.

Η Helexpo, στο πλαίσιο της 70ης Δ.Ε.Θ., εκδίδει, πέραν του παραδοσιακού Λευκώματος της διοργάνωσης και μία ειδική έκδοση – αφιέρωμα στις μεγάλες στιγμές της ιστορικής διαδρομής της Δ.Ε.Θ., μια έκδοση που επικεντρώνεται στο μέλλον, και κυρίως, δίνει ταυτότητα στο στρατηγικό σχεδιασμό της Ηεlexpo για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, σε Διεθνές Περιφερειακό Εκθεσιακό Κέντρο, μια έκδοση που τεκμηριώνει το οικονομικό περιβάλλον του κύκλου της Helexpo και στρέφει στην περιοχή αυτή τα βλέμματα όλου του κόσμου. Χορηγοί του αφιερώματος είναι το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και η Helenic Aid του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, υπογράμμισε την πεποίθηση ότι “η φετινή Δ.Ε.Θ. θα συμβάλλει στις προσπάθειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να εισέλθουν σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά”. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου στην κατεύθυνση να γίνει περισσότερο λειτουργικό, αλλά, και ελκυστικό για τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Ο κ. Μπακατσέλος, αναφέρθηκε στη συνδιοργάνωση Δ.Ε.Θ. Α.Ε. και Τελλόγλειου Ιδρύματος του Α.Π.Θ., της έκθεσης με θέμα `20 χρόνια της Σχολής Καλών Τεχνών: Νέοι εικαστικοί στο Τελλογλειο`, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, από την υπουργό Παιδείας, κ. Μαριέττα Γιαννάκου, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου.

Επίσης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., μίλησε για την αναβίωση του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού και της ΕΡΤ, το οποίο θα `συμμετέχει` στην 70η Δ.Ε.Θ. με δύο περίπτερα, από τα οποία θα πωλούνται εισιτήρια και αναμνηστικά, ενώ θα προβάλλονται τα video clips των διαγωνιζόμενων τραγουδιών. Ακόμη, όπως τόνισε, στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με παιδικά μουσικά σχήματα, ενώ στον όροφο του Περιπτέρου 1, θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής παιδιών, εμπνευσμένα από το θεσμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo A.E. κ. Θέμης Καρτσιώτης, αναφέρθηκε στις νέες υπηρεσίες που παρέχει ο εκθεσιακός φορέας, τόσο προς τους εκθέτες, όσο και προς τους επισκέπτες, “ο αριθμός των οποίων”, όπως υπογράμμισε, “αναμένεται να φθάσει ή και να ξεπεράσει τον περσινό, δηλαδή τους 300.000.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Καρτσιώτης, “ο επισκέπτης της 70ης Δ.Ε.Θ. μπορεί σε μία ημέρα, και μόνο με 5 ευρώ, να κάνει τις επιχειρηματικές του συναντήσεις, να παρακολουθήσει επιδείξεις μόδας, να δοκιμάσει τις επιδόσεις του σε ένα 4Χ4, να δει τα εκθέματα, να παρακολουθήσει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με έπαθλα ένα τζιπ και το γύρο του κόσμου, για δύο άτομα”.

Ο κ. Καρτσιώτης, αναφέρθηκε ακόμη, μεταξύ άλλων, και στις νέες υπηρεσίες της Helexpo, που είναι οι εξής: Welcome Desk στο αεροδρόμιο Μακεδονία, Shuttle Buses, από το αεροδρόμιο και τα ξενοδοχεία, προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Concierges για την εξυπηρέτηση των extra αναγκών των επισκεπτών (τουριστικού και ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος), Business Centers πλήρως εξοπλισμένο, Vip Lounge για υψηλού επιπέδου επιχειρηματικές συναντήσεις, Expopartenariat Secretariat για τον καθορισμό των επιχειρηματικών συναντήσεων και Σύστημα περιήγησης στην έκθεση με ηλεκτρονικά και γραφιστικά μέσα. Μεταξύ των νέων υπηρεσιών προβολής που παρέχονται στους εκθέτες, είναι οι νέες δομές περιπτέρων, τα χορηγικά προγράμματα, η καθημερινή εφημερίδα Helexpo Today, μεγάλες επιγραφές σε εσωτερικές, εξωτερικές επιφάνειες και δάπεδα, σύστημα ασύρματης μετάδοσης οπτικοακουστικών διαφημιστικών μηνυμάτων, διάθεση αιθουσών για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών και internet site.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ηεlexpo αναφέρθηκε επίσης και στις υπηρεσίες αναβάθμισης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως τόνισε, “ασφαλτοστρώθηκε, μετά από 30 χρόνια, ενώ, με το πράσινο που ενισχύθηκε σημαντικά, αλλά και τους έγχρωμους σταμπωτούς πεζόδρομους, έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο εκθεσιακό πάρκο”. Το σύνολο των περιπτέρων απέκτησε νέα όψη με νέα χρώματα, ενώ το πλαίσιο των ανακατασκευών περιπτέρων, ανακαινίστηκε και αναδείχθηκε, η αίθουσα τεχνών `Αιμίλιος Ριάδης`, και το δώμα του Περιπτέρου των Εθνών, ενώ, στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης`, δημιουργήθηκαν δύο σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης εκθετών και επισκεπτών που θα φιλοξενήσουν το Expopartenariat.

Εκ μέρους του ΟΠΑΠ, ως μέγα χορηγό της 70ης Δ.Ε.Θ., το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Ανύσιος, υπογράμμισε την πεποίθηση του Οργανισμού για την επιτυχία των στόχων των διοικήσεων των δύο οργανισμών. “Στηρίζουμε το θεσμό και θέλουμε να συμμετέχουμε στο ταξίδι των δέκα ημερών, της 70ης Δ.Ε.Θ.”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, ανακοίνωσε ότι “όλες οι εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ, όπως η συνεργασία του με τον ΟΤΕ ή η διενέργεια μεγάλων κοινωνικών εκδηλώσεων, θα γίνουν στο πλαίσιο της Έκθεσης”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, παρέστησαν επίσης, ο αντιπρόεδρος της Helexpo A.E., κ. Κώστας Μπελιμπασάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., κ. Νίκος Κασσιμάτης, όπως επίσης και μέλη της διοίκησης των δύο εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024