Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔιεθνής συμμετοχή καινοτομίας και μεγάλο ενδιαφέρον για την 5η Polis

Διεθνής συμμετοχή καινοτομίας και μεγάλο ενδιαφέρον για την 5η Polis

Την 5η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου – Κοινωνικού τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Polis, που θα πραγματοποιηθείαπό τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου 2005, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, […]

Την 5η Διεθνή Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου – Κοινωνικού τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Polis, που θα πραγματοποιηθεί<...>από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου 2005, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσίασε χτες, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2005, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης, στους Δημάρχους των μεγαλύτερων βαλκανικών πόλεων στο πλαίσιο της Συνόδου του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (BALCINET), που πραγματοποιήθηκε στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.

Ο κ. Καρτσιώτης κάλεσε τους Δημάρχους και τους υπεύθυνους προμηθειών των μεγαλύτερων Δήμων των Βαλκανίων να συμμετέχουν στην Polis, προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες, αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της αστικής διαχείρισης. Την πρόταση της Helexpo στήριξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και το ενδιαφέρον των μελών του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων υπήρξε άμεσο και θερμό.

Οι καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνουν συνεδριακές εκδηλώσεις, που αφορούν στις αστικές αναπλάσεις, την εξεύρεση αυτοδιοικητικών πόρων και την επικοινωνία των δημοτικών και νομαρχιακών αρχών με τους πολίτες.

Επίσης, ιδιαίτερα αυξημένο εμφανίζεται το ενδιαφέρον τόσο των ιδιωτικών επιχειρήσεων όσο και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τη συμμετοχή τους στην έκθεση, ενώ σημαντική παρουσία θα έχει ο τομέας των μηχανημάτων έργων, καθώς και ο τομέας εξοπλισμού πόλης και πληροφορικής. Παράλληλα, έντονο εκδηλώνεται το ενδιαφέρον από τις Περιφέρειες, τα Υπουργεία, τις Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, καθώς και από τις Νομαρχίες και τους Δήμους όλης της χώρας, για τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Στη φετινή διοργάνωση παρέχεται στους εκθέτες της Polis η χρήση μίας αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου `Ν. Γερμανός` δωρεάν, προκειμένου να οργανώσουν εκδηλώσεις ή παρουσιάσεις των εταιριών τους.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η Helexpo διοργανώνει για πρώτη φορά και στην Polis το Expopartenariat, δηλαδή τις προκαθορισμένες εμπορικές συναντήσεις μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024