Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςEurhotec 2001: Η παγκόσμια ‘πύλη’ για τις νέες τεχνολογίες στον ξενοδοχειακό τομέα

Eurhotec 2001: Η παγκόσμια ‘πύλη’ για τις νέες τεχνολογίες στον ξενοδοχειακό τομέα

H έκθεση Eurhotec (European Hospitality Exhibition and Conference) που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 – 21 Φεβρουαρίου, στο Palais des Congres, στο Παρίσι, εξειδικεύεται αποκλειστικά στα συστήματα κρατήσεων, στις τηλεπικοινωνίες, […]

H έκθεση Eurhotec<.> (European Hospitality Exhibition and Conference) που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 – 21 Φεβρουαρίου, στο Palais des Congres, στο Παρίσι, εξειδικεύεται αποκλειστικά στα συστήματα κρατήσεων, στις<...> τηλεπικοινωνίες, στην οπτικοακουστική τεχνολογία και στην πρόσβαση στο Internet. Προσφέρει επίσης παρουσιάσεις και έρευνες πάνω στις σημαντικότερες τάσεις στον τομέα των καταλυμάτων.

Η Εurhotec είναι η σφαιρική, τεχνολογική έκθεση η οποία εξειδικεύεται στον ξενοδοχειακό τομέα και στον τομέα των ρεστοράν. Γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια από το International Hotel and Restaurant Association (IHRA), και συγκεντρώνει πάνω από 2.500 διεθνείς επισκέπτες, ενώ μαζεύει περίπου 150 εκθέτες και προμηθευτές που διαλέγουν την έκθεση, με σκοπό να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Στην έκθεση θα υπάρξουν πολλές ομιλίες για e-solutions, λόγω του ότι πρέπει φέτος δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επίδραση του Διαδικτύου στην βιομηχανία των ξενοδοχείων και των ρεστοράν. Στις ομιλίες και στις παρουσιάσεις που θα γίνουν, θα υπάρξουν τρία επίπεδα πρόσβασης:
* Το "βασικό" στάδιο
* Το στάδιο των "ολοκληρωτικών λύσεων"
* Το στάδιο της "στρατηγικής του οπτικού πεδίου"

Στην έκθεση του 2001, θα υπάρξουν και πολλά πλεονεκτήματα για τους εκθέτες και γενικά όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καινοτομίες της υψηλής τεχνολογίας: έναν θεατρικό κόμβο και μια κινητή μονάδα video που θα εκπέμπει απευθείας από την έκθεση σε τρεις κόμβους. Έτσι θα μπορεί να γίνεται πληροφόρηση για τα προϊόντα μέσα από το Internet, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση και στα e-mail. Εκτός από τα παραπάνω, θα υπάρχουν χώροι συναντήσεων που θα μπορούν να γίνονται τα σεμινάρια πάνω στα προϊόντα, τα οποία θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά.

Η φετινή έκθεση θα έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ και θα παρευρεθούν και από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της τεχνολογίας, που εργάζονται στις κορυφαίες πολυεθνικές αλυσίδες εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024