Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ 70η Δ.Ε.Θ. στην Κίνα

Η 70η Δ.Ε.Θ. στην Κίνα

Στην 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κάλεσε τους επιχειρηματίες της Σεν-Γιάνγκ, πρωτεύουσας της επαρχίας Λαϊονίνγκ στη Βορειοανατολική Κίνα με πληθυσμό 7,2 εκατ. κατοίκους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, στο πλαίσιο διμερούς ελληνοκινεζικού Forum, που συνδιοργανώθηκε από τους δήμους Σιεν-Γιανγκ και Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της υπογραφής συμφωνίας αδελφοποίησης των δύο πόλεων από…

Στην 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κάλεσε τους επιχειρηματίες της Σεν-Γιάνγκ, πρωτεύουσας της επαρχίας Λαϊονίνγκ στη Βορειοανατολική Κίνα<...>με πληθυσμό 7,2 εκατ. κατοίκους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, στο πλαίσιο διμερούς ελληνοκινεζικού Forum, που συνδιοργανώθηκε από τους δήμους Σιεν-Γιανγκ και Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της υπογραφής συμφωνίας αδελφοποίησης των δύο πόλεων από τους Δημάρχους αυτών.

Ο κ. Καρτσιώτης παρουσίασε τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης και τη στρατηγική της Helexpo να την αναδείξει ως ένα Διεθνές Περιφερειακό Εκθεσιακό Κέντρο, που συγκεντρώνει το δυναμισμό και το ενδιαφέρον του εξωτερικού εμπορίου 30 χωρών του ευρύτερου περιγύρου της Ελλάδας και αποτελεί την πύλη για τις μεγάλες – οικονομικά – δυνάμεις του κόσμου, όπως είναι η Κίνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν οι κινέζοι επιχειρηματίες για τα εκθεσιακά αφιερώματα Decoland (διακόσμηση και είδη δώρων), Fashion Forward (μόδα, ένδυση) και βέβαια για το Global Exchange και για τη συμμετοχή τους στο Expo-partenariat, σε προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με περισσότερους από 350 επιχειρηματίες απ` την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος BOSS (συνεργασία ΣΒΒΕ – Helexpo), αλλά και με χιλιάδες Έλληνες επιχειρηματίες, επισκέπτες της 70ης Δ.Ε.Θ. που στοχεύουν στην εξωστρέφεια και ανάπτυξη των διεθνών εμπορικών δραστηριοτήτων τους.

Αντίστοιχες παρουσιάσεις της 70ης Δ.Ε.Θ., αλλά και των εκθέσεων Infosystem και Philoxenia του δευτέρου εξαμήνου του 2005 έγιναν στο Πεκίνο και στην πόλη Τιαν-Τσιν, ενώ χτες, Δευτέρα 1η Αυγούστου, ο κ. Καρτσιώτης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Διεθνούς Εκθέσεως Σαγκάης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Σεν Γιαγκ το Μάιο του 2006 και για έξι μήνες θα διοργανώσει την παγκόσμια Expo Κηπουρικής και Περιβάλλοντος, τις εγκαταστάσεις της οποίας επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο, όπου συζητήθηκε, με τον εντεταλμένο για την Expo Αντιδήμαρχο της Σεν Γιαγκ, η προοπτική συμμετοχής του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας στην Παγκόσμια Έκθεση Κηπουρικής με τη συμβολή και τη φροντίδα της Helexpo.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024