Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Philoxenia στην Έκθεση Τουρισμού Πολυτελείας Exclusive Travel στην Αθήνα

Η Philoxenia στην Έκθεση Τουρισμού Πολυτελείας Exclusive Travel στην Αθήνα

Παρούσα στην Έκθεση για τον Τουρισμό Πολυτελείας Exclusive Travel, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου, στο Helexpo Palace,στην Αθήνα, θα είναι η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia […]

Παρούσα στην Έκθεση για τον Τουρισμό Πολυτελείας Exclusive Travel, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου, στο Helexpo Palace,<...>στην Αθήνα, θα είναι η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia της Helexpo.

Στόχος της συμμετοχής είναι η παρουσίαση της 22ης Philoxenia 2006, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και των καινοτομιών της. Πιο συγκεκριμένα, για δεύτερη φορά φέτος, σχεδιάζεται και θα υλοποιηθεί, ένα δυναμικό πρόγραμμα φιλοξενίας επιλεγμένων διεθνών αγοραστών – στα πλαίσια της υπηρεσίας ExpoPartenariat, το οποίο και θα προσδώσει νέα προοπτική και δυναμική στην έκθεση.

Να σημειωθεί ότι στην περσινή διοργάνωση η Philoxenia κατέγραψε ένα ποιοτικό και ποσοτικό άλμα, το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί και να διευρυνθεί φέτος. Σημειώνεται επίσης ότι πέρσι η Έκθεση κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση επισκεπτών της τάξης του 48%. Πιο συγκεκριμένα οι συνολικοί επισκέπτες ανήλθαν σε 23.790, έναντι 16.125 το 2004 και προέρχονταν όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες 17 χώρες του εξωτερικού. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μεταξύ των εκθετών και των φιλοξενούμενων διεθνών αγοραστών πραγματοποιήθηκαν 1.830 συναντήσεις, που συντόνισε και οργάνωσε η εταιρία Travel Media Applications, και χιλιάδες ακόμη με τους απλούς εμπορικούς επισκέπτες της Philoxenia, οι οποίες στη μεγάλη τους πλειοψηφία αποτέλεσαν βάση για σημαντικές μελλοντικές συνεργασίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024