Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαMinoan Lines: Bραβείο οργανωμένης παρουσίας στην 24η Philoxenia
Καλύτερη "Υποστήριξη και Οργανωμένη Παρουσία" στην έκθεση

Minoan Lines: Bραβείο οργανωμένης παρουσίας στην 24η Philoxenia

Με ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικό εκθεσιακό περίπτερο συμμετείχε και φέτος η Minoan Lines στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου […]

Με ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικό εκθεσιακό περίπτερο συμμετείχε και φέτος η Minoan Lines στην<...> 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2008, στη Θεσσαλονίκη. Στον εντυπωσιακό χώρο του περιπτέρου της η εταιρεία φιλοξένησε τουριστικούς πράκτορες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και κέρδισε επάξια το βραβείο του διοργανωτή για την καλύτερη “Υποστήριξη και Οργανωμένη Παρουσία” στην έκθεση, μαζί με τα ευμενή σχόλια των επισκεπτών. Μεταξύ των επισήμων που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας ήταν και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Οι εμπορικοί συνεργάτες της εταιρείας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της Minoan Lines για το πρόγραμμα δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και για τη νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2009. Τη Μinoan Lines εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024