Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα διαδικτυακή πύλη απέκτησε πρόσφατα η Helexpo A.Ε.

Νέα διαδικτυακή πύλη απέκτησε πρόσφατα η Helexpo A.Ε.

Παράλληλα με την 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την περασμένη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2005, εγκαινιάστηκεκαι η νέα διαδικτυακή πύλη της Helexpo Α.Ε. (helexpo.gr). Η νέα διαδικτυακή πύλη αποτελεί το πρώτο βήμα […]

Παράλληλα με την 70η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την περασμένη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2005, εγκαινιάστηκε<...>και η νέα διαδικτυακή πύλη της Helexpo Α.Ε. (helexpo.gr).

Η νέα διαδικτυακή πύλη αποτελεί το πρώτο βήμα στην ουσιαστική συμμετοχή της Helexpo Α.Ε. στην `Κοινωνία της Πληροφορίας`, αξιοποιώντας έτσι πληθώρα καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Το portal της Helexpo απευθύνεται σε πλήθος κοινωνικών και επιχειρηματικών ομάδων (πολίτες, επισκέπτες, εμπορικούς επισκέπτες, εκθέτες, δημοσιογράφους), παρέχοντας άμεση, ταχύτατη και έγκυρη πρόσβαση στην πληροφορία. Ο δυναμικός χαρακτήρας του νέου portal αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην τόνωση του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, αναφορικά με το σύνολο των δραστηριοτήτων της Helexpo.

Ειδικότερα, στο portal της Helexpo περιλαμβάνονται πληροφορίες που αφορούν στις εκθέσεις, που διοργανώνει η εταιρία, τον κατάλογο εκθεμάτων και εκθετών για κάθε έκθεση, επίκαιρα νέα και δελτία τύπου, φωτογραφίες από εκθέσεις και εκδηλώσεις, προγράμματα εκδηλώσεων και συνεδρίων, πληροφορίες για συμμετοχή, παροχές, υπηρεσίες κ.α..

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προστεθούν και άλλες διαδραστικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους επισκέπτες και τους εκθέτες, όπως η ηλεκτρονική υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εκθέσεις για τους εμπορικούς επισκέπτες, αίτηση συμμετοχής στα συνέδρια, αναβάθμιση της αμφίδρομης επικοινωνίας στα πλαίσια του expoPartenariat και άλλες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024