Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα όψη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ενόψει της 70ης ΔΕΘ

Νέα όψη, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ενόψει της 70ης ΔΕΘ

Σε χώρους πιο σύγχρονους, πιο ελκυστικούς και περισσότερο λειτουργικούς, θα υποδεχθεί η Helexpo τους εκθέτες και τους επισκέπτεςτης 70ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των εσωτερικών και […]

Σε χώρους πιο σύγχρονους, πιο ελκυστικούς και περισσότερο λειτουργικούς, θα υποδεχθεί η Helexpo τους εκθέτες και τους επισκέπτες<...>της 70ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ύστερα από σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ασφαλτοστρώθηκε μετά από 30 χρόνια, ενώ με το πράσινο που ενισχύθηκε σημαντικά και τους έγχρωμους σταμπωτούς πεζόδρομους, έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο εκθεσιακό πάρκο.

Το σύνολο των περιπτέρων απέκτησε νέα όψη με νέα χρώματα, ενώ το πλαίσιο των ανακατασκευών περιπτέρων ανακαινίστηκε και αναδείχθηκε η αίθουσα τεχνών `Αιμίλιος Ριάδης`, που θα φιλοξενήσει το περίπτερο του Ε.Ο.Τ., ενώ ανάλογες εργασίες παρέμβασης έγιναν στο δώμα του Περιπτέρου των Εθνών, που θα υποδεχθεί την Playland.

Ακόμη, στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης`, δημιουργήθηκαν δύο σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης εκθετών και επισκεπτών, που θα φιλοξενήσουν το Expopartenariat.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024