Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση ελληνικών περιοχών και ξενοδοχείων στην έκθεση MATKA της Φινλανδίας
Δυναμική παρουσίαση των ξενοδόχων Κρήτης

Παρουσίαση ελληνικών περιοχών και ξενοδοχείων στην έκθεση MATKA της Φινλανδίας

Προώθηση ελληνικών τουριστικών περιοχών και παραδοσιακών προϊόντων στις σκανδιναβικές αγορές, στη διεθνή έκθεση τουρισμού MATKA, στη Φινλανδία (19 – 22 Ιανουαρίου 2012).

Η εταιρεία North Events, που δραστηριοποιείται στην προώθηση ελληνικών τουριστικών περιοχών και παραδοσιακών προϊόντων στις σκανδιναβικές αγορές, θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού MATKA, που πραγματοποιείται στη Φινλανδία, από τις 19 έως 22 Ιανουαρίου 2012. Η MATKA είναι η πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς στις σκανδιναβικές χώρες και ακολουθούν, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, και οι υπόλοιπες.

Η MATKA είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Σκανδιναβίας και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και γειτονικών χωρών όπως η Ρωσία και οι Βαλτικές χώρες. Στην έκθεση του 2011 οι διοργανωτές αναφέρουν περισσότερους από 88.000 επισκέπτες, κοινό και επαγγελματίες.

Στο περίπτερο της North Events παρουσία θα έχουν ως συνεκθέτες οι Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach, Rethymno Mare Resort, Almyrida Beach Hotel, Rethymnotels και Bio Hotel Suites.

Παρουσίαση επίσης με διανομή έντυπου υλικού και εξυπηρέτηση επισκεπτών θα έχουν τα ξενοδοχεία Irene Palace, Rodos Palladium, Sun Beach Resort, Elysium Resort & Spa, Dolphin Bay Hotel, Proteas Blu Hotel, Anthemus Sea  Beach Hotel, Venus Beach Hotel, Porto Carras, Louis Hotels & Resorts, Atrium Hotels, Blue Bay Hotel, Aegean Houses, Neptune Hotels, Samos Hotel κ.ά.

Επίσης παρουσίαση στο περίπτερο της North Events θα έχουν οι τουριστικοί προορισμοί του Δήμου Μήλου, του Δήμου Θάσου, του Δήμου Πάρο, καθώς και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing Χαλκιδικής, με διανομή ενημερωτικού και προωθητικού υλικού και εξυπηρέτηση επισκεπτών.

Η North Events θα διαθέσει επίσης δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης το περιοδικό “Kalimera Kreikka” (Καλημέρα Ελλάδα) – το οποίο έως σήμερα αποτελεί την μοναδική έκδοση για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας σε τοπική γλώσσα από το 2008. Στην έκδοση, μεταξύ άλλων, μεγάλοι διαφημιζόμενοι αποτελούν ο tour operator Apollo Kuoni Scandinavia και η Fontana Foods AB.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024