Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή της ΕΤΑ στην έκθεση MIPIM 2009
Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης

Συμμετοχή της ΕΤΑ στην έκθεση MIPIM 2009

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) συμμετείχε για 6η χρονιά με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση MIPIM 2009, που διεξήχθη στις Κάννες, κατά το διάστημα 10 – 13 Μαρτίου. Η MIPIM θεωρείται κορυφαία στο χώρο των ακινήτων παγκοσμίως και απευθύνεται στους επαγγελματίες του real estate και του τουρισμού…

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) συμμετείχε για 6η χρονιά με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση MIPIM 2009,<...> που διεξήχθη στις Κάννες, κατά το διάστημα 10 – 13 Μαρτίου. Η MIPIM θεωρείται κορυφαία στο χώρο των ακινήτων παγκοσμίως και απευθύνεται στους επαγγελματίες του real estate και του τουρισμού.

Συμμετείχαν εκατοντάδες εκθέτες, εκπροσωπώντας περισσότερες από 70 χώρες, και χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και συνεργασίες στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων.

Η συμμετοχή της ΕΤΑ στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της παρουσίασης των επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα στους ξένους επενδυτές, και στο άνοιγμα της στο εξωτερικό για την αξιοποίηση της τουριστικής περιουσίας που διαχειρίζεται η ΕΤΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της ΕΤΑ ήταν σημαντική, όπως και το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από ξένους επενδυτές.

Στο περίπτερο της ΕΤΑ φιλοξενήθηκε και η εταιρεία ΙNVEST IN GREECE, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την προώθηση στο εξωτερικό των επενδύσεων στη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024