Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή του ΕΟΤ στην έκθεση CITM της Σαγκάη

Συμμετοχή του ΕΟΤ στην έκθεση CITM της Σαγκάη

Όμορφος και άνετος ήταν ο χώρος του Ελληνικού περιπτέρου (108 τ.μ.) στην τουριστική έκθεση China International Travel Mart – CITM, που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη στις 25 – 28 Νοεμβρίου 2004, όπου ο ΕΟΤ συμμετείχε…

Όμορφος και άνετος ήταν ο χώρος του Ελληνικού περιπτέρου (108 τ.μ.) στην τουριστική έκθεση China International Travel Mart – CITM, που<...> πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη στις 25 – 28 Νοεμβρίου 2004, όπου ο ΕΟΤ συμμετείχε, μαζί με τις τουριστικές επιχειρήσεις Astir Palace Resort Hotel, Athens Silk Road Int`l Travel, Chandris Hotels & Resorts, Corfu Tourism Organization, Epicurus Travel, Eurostat S.A./ Travel Plan, George Soultis – Ganymedes Tours, George`s Travel Services Ltd., Grecotel S.A., HATTA, Kanon Cultural & Geographical Tours, Kyvernitis Travel S.A., La Greca Travel Service/ Capsis Convention Centres and Resorts Hotels, Prefectural Committee for Tourism Promotion of Pieria, Sirios Travel-Olympos Touristiki Ependitiki S.A., St. George Lycabettus Boutique Hotel, Velas Tours & Wolldwide Infotravel Ltd.

Το τρίπτυχο `Περιβάλλον, Πολιτισμός, Ανάπτυξη`, ήταν το θέμα του περιπτέρου, με εικόνες από την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, τη γαστρονομία και την Κρητική υγιεινή διατροφή, τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο της χώρας μας, την Ολυμπιάδα, τη σύγχρονη εικόνα της Αθήνας, την ποίηση και την λογοτεχνία.

Η προβολή σε ειδική οθόνη, ταινίας DVD των όμορφων στιγμιότυπων της `Αθήνας 2004`, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ αποσπάσματα της πρόσφατης αναφοράς της Προέδρου της `Αθήνας 2004`, κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, `Προσπάθειας Όλων`, `Παγκόσμιας Εορτής`, και `Ευχής – Μηνύματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2008`, είχαν αναγραφεί σε περίοπτη θέση του Ελληνικού χώρου στην Κινέζικη γλώσσα.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης, ο ΕΟΤ προέβη σε 8 λαχειοφόρες κληρώσεις με δώρα στους τυχερούς νικητές το βιβλίο του ΕΟΤ και το νέο όμορφο DVD της Ελλάδας στην Κινέζικη γλώσσα.

Ενώ τέλος, σε σχετική του ανακοίνωση ο ΕΟΤ ευχαριστεί την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Πεκίνο, Γραφείο Τύπου Πρεσβείας και όλους τους συνεκθέτες του, για την συνεργασία τους και το ενδιαφέρον τους για την ταξιδιωτική αγορά της Κίνας, καθώς επίσης και τους Έλληνες επισκέπτες του τουριστικού του περιπτέρου, Τουριστικούς επιχειρηματίες, Δήμους, Τουριστικούς Συνδέσμους, Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σαγκάη, Γραφείο Συμβούλου ΟΕΥ Πρεσβείας της Ελλάδας κ.τ.λ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024