Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού στα πλαίσια της 21ης Philoxenia

Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού στα πλαίσια της 21ης Philoxenia

Σημαντικές εκδηλώσεις παρέμβασης για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, παράλληλα με τις δεκάδες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, πλαισιώνουν την 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού `Philoxenia`, της Helexpo, που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό…

Σημαντικές εκδηλώσεις παρέμβασης για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, παράλληλα με τις δεκάδες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης,<...>πλαισιώνουν την 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού `Philoxenia`, της Helexpo, που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ..

Στο πλαίσιο της Philoxenia, θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο Τουρισμού, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, υπό την προεδρία του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και τη συμβολή της στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνεται το Σάββατο 5 Νοεμβρίου από τη Helexpo και υπό την αιγίδα του ΤCVΒ και του HAPCO, Διεθνές Συνέδριο για το Συνεδριακό Τουρισμό, ως σημαντική μορφή του εναλλακτικού τουρισμού, στην ανάπτυξη του οποίου στοχεύει η τουριστική πολιτική της χώρας και στηρίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με θέμα `Συνεδριακός Τουρισμός: η μεγάλη πρόκληση`, και με εισηγητές εκπροσώπους Συνεδριακών Κέντρων, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους φορέων του τουρισμού, από την Ελλάδα, τις Η.Π.Α., την Αγγλία και άλλες χώρες, θα αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, στις ενότητες:


  • Σύγχρονη Συνεδριακή Αγορά. (Το μέγεθος της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς, ανάγκες σε υποδομές, ανάγκες σε soft παράγοντες).
  • CVBs και Συνεδριακός Τουρισμός. (ο ρόλος τους και τα οφέλη του Σ.Τ. για μια πόλη).

  • Τι κάνει ένα Συνεδριακό Κέντρο να ξεχωρίζει, σύγχρονες τεχνολογίες, δημόσιες ή ιδιωτικές επενδύσεις, ευελιξία.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Helexpo για καλύτερες υπηρεσίες προς τους εκθέτες και σε συνεργασία με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, προσφέρονται εκπτωτικά εισιτήρια εκτός quota στους επισκέπτες της Philoxenia, στα μέλη των ενώσεων HATTA, ΠΕΤΑΓΑ, Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, ΑSTA, POET, καθώς και στους εκθέτες, ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων και επιχειρήσεων ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και στους εμπορικούς επισκέπτες.

Επίσης, σε όλο το στόλο των Ολυμπιακών Αερογραμμών, θα τοποθετηθούν αφίσες και φυλλάδια της διοργάνωσης, ενώ, στο διαφημιστικό σποτ της 21ης Philoxenia, θα συνοδεύει όλες τις πτήσεις του εξωτερικού, προσκαλώντας τους εμπορικούς και απλούς επισκέπτες, στην Έκθεση.

Στο μεταξύ με στόχο την προσέλκυση εμπορικών επισκεπτών από την Κρήτη, ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, μίλησε χτες, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2005, σε συγκέντρωση τουριστικών παραγόντων στα Χανιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024