Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΘεσμός οι “Europe Corporate Games” της Αθήνας

Θεσμός οι “Europe Corporate Games” της Αθήνας

Επιτυχία σημείωσαν οι Europe Corporate Games που διεξήχθησαν στην Αθήνα, ενώ ήδη άρχισε η προετοιμασία για τους αγώνες του 2006 που θα γίνουν και πάλι στην ελληνική πρωτεύουσα. Η επιτυχία […]

Επιτυχία σημείωσαν οι Europe Corporate Games που διεξήχθησαν στην Αθήνα, ενώ ήδη άρχισε η<...> προετοιμασία για τους αγώνες του 2006 που θα γίνουν και πάλι στην ελληνική πρωτεύουσα. Η επιτυχία και των επόμενων αγώνων προεξοφλήθηκε απ΄ όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων που πήραν μέρος. Στελέχη από μεγάλες εταιρίες που έλαβαν μέρος, δεξιώθηκαν στο Τεχνολογικό, Πολιτιστικό πάρκο του Λαυρίου.

Στην μεγάλη αίθουσα συνεδρίων του Τεχνολογικού, Πολιτιστικού πάρκου του Λαυρίου βρέθηκαν οι κ.κ. Σταύρος Δαλιάκας της Aegean Airlines, Πάνυ Συζινού της Astellas Φαρμακευτικής, Μιρέλλα Δεσύλλα της “Αθηναϊκής Ζυθοποιίας”, Νίκος Βουδούρης της Bayer Crop.Science, Γρηγόρης Βαραδίνης και Αγγελική Μαλλιοπούλου της Bayer Hellas, Γιάννης Σιδεράτος της EFG Eurobank, Βουβού Μπριασούλη της Ιntracom, Ιόλη Δερμεσονόγλου της Johnson & Johnson, Ηλίας Αλεξίου της Motor Oil, Αχιλλέας Παπαχατζής της Novartis, Σπύρος Οικονόμου της Pfizer και πολλοί άλλοι.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης ανέφερε ότι “περισσότερα από 1800 στελέχη επιχειρήσεων από 9 χώρες της Ευρώπης ήρθαν στην Αθήνα και αγωνίστηκαν σε 15 αθλήματα” και επισήμανε: “Το 2006 αναμένονται χιλιάδες νέες συμμετοχές στελεχών επιχειρήσεων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες”. Η κα Ευσταθία Βασσάλου διευθύντρια των αγώνων από την πλευρά της τόνισε ότι “οι αγώνες με την υποστήριξη των επιχειρήσεων και της Πολιτείας έγιναν ήδη θεσμός”.

Επίσημος Υποστηρικτής των Europe Corporate Games είναι η Αν. Υπουργός Πολιτισμού κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ενώ τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων και του ΕΒΕΑ. Για το 2005 επίσημος αερομεταφορέας ήταν η Aegean Airlines, επίσημη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων η Hertz, η Zita Travel Consultants επίσημη τουριστική εταιρεία ενώ την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Zita Event Management. Κύριος χορηγός της εκδήλωσης η AMSTEL και χορηγοί αθλημάτων η Novartis η Astellas και η Johnson & Johnson.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024