Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκινά 1 Ιουνίου το 2ο “Aegean Airlines Pro-Am”

Ξεκινά 1 Ιουνίου το 2ο “Aegean Airlines Pro-Am”

Από την 1 έως τις 3 Ιουνίου 2007 στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Κρητικών Γκολφ, το 2ο διεθνές τουρνουά “Aegean Airlines Pro-Am”, με δημιουργό και μέγα […]

Από την 1 έως τις 3 Ιουνίου 2007 στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Κρητικών Γκολφ, το 2ο διεθνές τουρνουά “Aegean Airlines Pro-Am”, με δημιουργό και μέγα χορηγό την αεροπορική εταιρία<...>Aegean Airlines, σε συνεργασία με τα Maris Hotels και την εταιρία Hertz. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Aegean Airlines στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης και εμπλουτισμού του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και της ανάπτυξης του αθλήματος του γκολφ στην χώρα. Η απήχηση του περσινού Pro-Am είναι το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση για να γίνει η Ελλάδα ένας προορισμός γκολφ και τόπος φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων.

Ο αγώνας προβλέπεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι επαγγελματίες αθλητές του παγκόσμιου γκολφ.

Οι συμμετέχοντες φέτος, θα δημιουργήσουν 40 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία (Pro) και τρεις ερασιτέχνες (Am) η κάθε μία. Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης θα μοιραστούν το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο 1ος επαγγελματίας νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο 7.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσό ύψους 12.000 ευρώ από τα έσοδα του τουρνουά, θα διατεθεί με τη μορφή δωρεάς στο ίδρυμα για παιδιά Ηλιαχτίδα, που εδρεύει στην Κρήτη.

Η προθεσμία για την συμμετοχή των ομάδων λήγει στις 30 Απριλίου 2007. Η συμμετοχή για τους επαγγελματίες παίκτες είναι δωρεάν. Όλα τα έξοδα μετακινήσεων και διαμονής των επαγγελματιών είναι χορηγία των Aegean Airlines, Maris Hotels και Hertz.

Η Ένωση των Επαγγελματιών της Ευρώπης (Professional Golfers Association- PGAs- Europe), σε συνεργασία με το PGA Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ, έχει αναλάβει και για το 2007 τη διοργάνωση του αθλητικού μέρους του τουρνουά, ως και την προβολή αυτού μέσω των διαφόρων μέσων προβολής που διαθέτει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024