Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςZακ Pογκ: Βλέπει προβλήματα στην Ολυμπιακή προετοιμασία της Αθήνας

Zακ Pογκ: Βλέπει προβλήματα στην Ολυμπιακή προετοιμασία της Αθήνας

Προβλήματα, δυσκολίες και καθυστερήσεις στην Oλυμπιακή προετοιμασία της Aθήνας σχετικά με τις μεταφορές και τη φιλοξενία, ιδιαίτερα του κοινού και των θεατών, τονίζει σε συνέντευξή του, που περιλαμβάνεται στο αθλητικό […]

Προβλήματα, δυσκολίες και καθυστερήσεις στην Oλυμπιακή προετοιμασία της Aθήνας σχετικά με τις μεταφορές και τη φιλοξενία<...>, ιδιαίτερα του κοινού και των θεατών, τονίζει σε συνέντευξή του, που περιλαμβάνεται στο αθλητικό ένθετο των “Tάιμς” της Nέας Yόρκης, ο πρόεδρος της ΔOE, Zακ Pογκ.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς εξελίσσονται οι προετοιμασίες για το 2004, και την θέση της Αθήνας σε σχέση με το Σίδνεϊ και το Σολτ Λέικ, ο πρόεδρος της ΔOE επεσήμανε τις ανομοιότητες ανάμεσα στους διαφόρους τόπους τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως τα διαφορετικά γεωγραφικά μεγέθη, αλλά και την ιδιαιτερότητα της Αθήνας, όπου η σκαπάνη ανακαλύπτει συνεχώς αρχαιότητες.

“Όπου και να σκάψεις βρίσκεις αρχαιολογικά μνημεία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Pογκ προσθέτοντας ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι νόμοι για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πιο αυστηροί. Πιστεύω, πάντως, ότι ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι εξαιρετικά καλός. Δεν ανησυχώ για τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης και τις εταιρίες των τηλεοπτικών μεταδόσεων, γιατί θα εξυπηρετηθούν πολύ καλά. Οι αθλητές θα έχουν πολύ καλούς χώρους και εξίσου καλούς Aγώνες, αναφέρουν τα δημοσιεύματα που αναμεταδίδουν την είδηση.”

Σχετικά με το θέμα της φιλοξενίας τονίζει ότι “ίσως έχουμε περισσότερες δυσκολίες στο θέμα των μεταφορών και αναφορικά με τη στέγαση, καθώς για το γενικότερο κοινό και τους θεατές θα είναι λίγο δυσκολότερα τα πράγματα”. Κλείνοντας την συνέντευξη του επεσήμανε ότι “αν και ακούγεται εγωιστικό, η Ολυμπιακή οικογένεια δεν θα υποφέρει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024