Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο σύστημα για την διευκόλυνση των εταιριών διοργάνωσης εκδηλώσεων στη διαχείριση σύνθετων προγραμμάτων

Νέο σύστημα για την διευκόλυνση των εταιριών διοργάνωσης εκδηλώσεων στη διαχείριση σύνθετων προγραμμάτων

Πρόσφατα η εταιρία Mercator, η εταιρία τεχνολογιών Internet του Emirates Group, παρουσίασε μια λύση που θα διευκολύνει τις εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων στη διαχείριση σύνθετων προγραμμάτων για μεγάλα τουριστικά γκρουπ. Το […]

Πρόσφατα η εταιρία Mercator<.>, η εταιρία τεχνολογιών Internet του Emirates<.> Group, παρουσίασε μια λύση που θα διευκολύνει<...> τις εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων στη διαχείριση σύνθετων προγραμμάτων για μεγάλα τουριστικά γκρουπ.

Το σύστημα αυτό, με την ονομασία Vector, προσφέρει αυτοματοποιημένες διαδικασίες, από τις προσφορές για κρατήσεις, το σχεδιασμό δημιουργικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων έως στη διαχείριση θεμάτων σχετικά με τη διοίκηση και τις χρεώσεις, μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Το νέο σύστημα, προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η γρήγορη διαδικασία χρέωσης και ο ταχύς εντοπισμός των λογαριασμών, αποφεύγοντας λάθη που κοστίζουν στις εταιρίες-χρήστες.

Το Vector απλουστεύει την πολυπλοκότητα της οργάνωσης εκδηλώσεων, παρέχοντας στους οργανωτές ένα δυνατό συγκριτικό πλεονέκτημα και μεγαλύτερο κύρος στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η Arabian Adventures, η θυγατρική εταιρία του Emirates Group, έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή με μεγάλη επιτυχία το Vector, που σχεδιάστηκε από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τις οποίες παρουσιάζει η οργάνωση εκδηλώσεων και ως εκ τούτου, καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες τους.

Σχετικά με το σύστημα Vector, ο Frederic Bardin, Γενικός Διευθυντής της Arabian Adventures, δήλωσε ότι ‘οι πελάτες μας δεν θέλουν δικαιολογίες. Έχουν την απαίτηση από εμάς να αποδίδουμε πάντα με συνέπεια και χωρίς λάθη’.

Παράλληλα, ο Hugh Pride, Διευθυντής Πληροφορικής της Mercator, τόνισε ότι ‘η λύση που εμείς προσφέρουμε, δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες οργάνωσης ταξιδιών και εκδηλώσεων να παρέχουν υπηρεσίες με βάση τα διεθνή πρότυπα, ενδυναμώνοντας τις πελατειακές τους σχέσεις και να δημιουργούν νέες, οι οποίες θα είναι βασισμένες στην εμπιστοσύνη και τη διάρκεια’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024