Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησης5ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2009
Θεσμός – σταθμός για το γκολφ στην Ελλάδα

5ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2009

Το Porto Elounda Golf Club και το ξενοδοχείο Porto Elounda De Luxe Resort πραγματοποίησαν με πλήρη επιτυχία το 5ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2009 για επαγγελματίες και […]

Το Porto Elounda Golf Club και το ξενοδοχείο Porto Elounda De Luxe Resort πραγματοποίησαν με πλήρη επιτυχία το 5ο Τουρνουά Porto<...> Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2009 για επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες Golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 36 παικτών και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 με την τελετή απονομής των βραβείων.

Στο Amateur Net Stableford Overall τα βραβεία απένειμε ο κ. Χρήστος Λόλας. Επίσης οι τρεις πρώτοι στο NET Stableford competition του porto elounda Golf Club, κέρδισαν τα έπαθλα δωρεάν διαμονής για 7,5 και 3 ημέρες αντίστοιχα στα ξενοδοχεία της elounda s.a. Hotels & Resorts, που παρέλαβαν από τoν κ. Σπύρο Κοκοτό, διευθύνων σύμβουλο της Ελούντα Α.Ε. και κ. Ηλία Κοκοτό, Marketing Manager.

Στο “Closest To The Pin Competition” φέτος υπήρχαν δώρα από τους χορηγούς του αγώνα σε 6 τρύπες για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ενώ είχαν άλλη μία ευκαιρία για το Hole In One στην τρύπα νούμερο 5 με έπαθλο ένα αυτοκίνητο SAAB 9-3 Sport Sedan S-LPT Plus, της χορηγού εταιρείας SAAB Ελλάς (ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ). Όλοι οι νικητές του “Closest To The Pin Competition” έλαβαν τα βραβεία τους από τον κ. Γιώργο Μητσάκο διευθυντή Marketing της χορηγού εταιρείας Puma Hellas, της οποίας προσέφερε τα δώρα. Για το Pro-Am του Crete Golf Club τις νικήτριες ομάδες ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σωτηρόπουλος, ο Golf Pro του Porto Elounda Golf Club. Τα έπαθλα της νικήτριας ομάδας απένειμε ο κ. Κοκοτός και της δεύτερης ομάδας η κα Ελιάνα Κοκοτού.

Στο Pro-Am του Porto Elounda Golf Club, τις νικήτριες ομάδες ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σωτηρόπουλος, ενώ τα έπαθλα απένειμαν οι κ.κ. Μάνος Γαβράς και Ηλίας Κοκοτός για την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα αντίστοιχα.

Το γήπεδο του Porto Elounda Golf Clubείναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 2.062 μ., ενώ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα par-3 γήπεδα από τους λάτρεις του σπορ, με επιπλέον χαρακτηριστικό τη μοναδική θεά του στο Κρητικό πέλαγος. Ο συντελεστής προσαρμογής Handicap ήταν το 0,4. Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι 18 τρυπών με συνολικό μήκος 6.015 μ.

Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2010.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024