Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςClubbing Holidays: Η νέα μόδα που αναπτύσσεται στην Μεσόγειο

Clubbing Holidays: Η νέα μόδα που αναπτύσσεται στην Μεσόγειο

Σύμφωνα με έρευνα – δημοσίευμα της τουριστικής εφημερίδας TTG της Μεγάλης Βρετανίας, οι ‘Clubbing Holidays’ είναι μια μόδα που συνέχει αναπτύσσεται μεταξύ κυρίως των νεαρών Βρετανών. Το ξεκίνημα έγινε όταν […]

Σύμφωνα με έρευνα – δημοσίευμα της τουριστικής εφημερίδας TTG της Μεγάλης Βρετανίας, οι 'Clubbing Holidays' είναι μια μόδα που συνέχει αναπτύσσεται μεταξύ κυρίως των<...> νεαρών Βρετανών. Το ξεκίνημα έγινε όταν πολύ γνωστοί DJ's από την Αγγλία άρχισαν να παίζουν μουσική σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι νεαροί οπαδοί τους θέλησαν να τους ακολουθήσουν.

Ο κ. Richard Curtis γενικός διευθυντής του 2wenties που ανήκει στην First Choice δήλωσε ότι 'η αγορά του Clubbing είναι μεγάλη και διαρκώς αναπτύσσεται. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι της αγοράς των νεαρών'.

Η First Choice κυκλοφόρησε μια νέα επωνυμία αυτό το καλοκαίρι, την Splash που έχει σαν στόχο να πουλήσει 10.000 πακέτα διακοπών στην Ισπανία επιπλέον από την 2wenties.

Οι περιοχές της Μεσογείου που προτιμούν οι νέοι για Clubbing Holidays είναι η Ίμπιζα της Ισπανίας, η Αγία Νάπα της Κύπρου, η Μύκονος, το Ρίμινι της Ιταλίας, η Κέρκυρα, το Φαληράκι της Ρόδου, το Μπουντρούμ της Τουρκίας, και η Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Το Φαληράκι της Ρόδου και το Μπουντρούμ της Τουρκίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν πολύ καλά clubs, ενώ στη Μύκονο έχει πια 'ξεθωριάσει' η μόδα των ομοφυλόφιλων και τα clubs της είναι ιδανικά για Clubbing Holidays. Όλοι οι παραπάνω προορισμοί θα συμπεριληφθούν στο Clubber's Guide Holidays του 2002.

Όπως προβλέπει η εφημερίδα το Φαληράκι θα γίνει η επόμενη Αγία Νάπα…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024