Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο 5o Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am διεξάγεται τον Οκτώβριο
Στα porto elounda De Luxe Resort και Crete Golf Club στη Χερσόνησο

Το 5o Porto Elounda Autumn Golf Cup & Pro-Am διεξάγεται τον Οκτώβριο

Το porto elounda Golf Club και το ξενοδοχείο porto elounda De Luxe Resort αναγγέλλουν τη διεξαγωγή του 5ου τουρνουά γκολφ “Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am”, που θα λάβει χώρα […]

Το porto elounda Golf Club και το ξενοδοχείο porto elounda De Luxe Resort αναγγέλλουν τη διεξαγωγή του 5ου<...> τουρνουά γκολφ “Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am”, που θα λάβει χώρα από τις 1 έως 4 Οκτωβρίου, 2009 στο γήπεδο του porto elounda De Luxe Resort και του Crete Golf Club στη Χερσόνησο.

Το γήπεδο του porto elounda Golf Club είναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 1.896 μ. Ο Συντελεστής προσαρμογής Handicap είναι 0,4. Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι διεθνών προδιαγραφών με 18 οπές και συνολικό μήκος 6.015 μ. Οι παίκτες χρησιμοποιούν συντελεστή προσαρμογής: “Full Handicap”, όπως αυτός πιστοποιείται από τον Όμιλο γκολφ του οποίου είναι μέλη. Όριο Αρχικού HCP: 36 για άντρες και γυναίκες, ενώ η συμμετοχή θα είναι ξεχωριστή.

Ο αγώνας “Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am” θα είναι Net Stableford για το ατομικό των Amateurs, καθώς επίσης και για το Pro-Am. Οι διαγωνιζόμενοι στο Porto Elounda Autumn Cup θα συμμετάσχουν, επίσης, στο Special Golf Event που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο porto elounda GOLF CLUB.

Θα υπάρχουν όπως κάθε χρόνο και τα ειδικά έπαθλα προσφερόμενα από την Ελούντα ΑΕ για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι διαμένουν σε ένα από τα ξενοδοχεία της Ελούντα ΑΕ (elounda mare hotel, porto elounda De Luxe Resort & elounda peninsula All Suite Hotel). Στο Special golf event της Κυριακής όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον ειδικά έπαθλα προσφερόμενα από τους διακεκριμένους χορηγούς του τουρνουά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024