Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιοργάνωση Workshop για την Κω στην Αθήνα
Από το Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού Κω και την Travel Media Applications

Διοργάνωση Workshop για την Κω στην Αθήνα

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης της Κω στην ελληνική Αγορά, σε συνεργασία με την εταιρεία Travel Media Applications, διοργανώνει την Τετάρτη, 1η Απριλίου 2009, στην […]

Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού Κω, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της θέσης της Κω στην ελληνική Αγορά, σε συνεργασία με την εταιρεία Travel Media<...> Applications, διοργανώνει την Τετάρτη, 1η Απριλίου 2009, στην Αθήνα εκδήλωση γνωριμίας της Κω, ως προορισμό, και των ξενοδοχείων της, με τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία. Στόχος είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν του πανέμορφου νησιού και δίνεται έμφαση στην άμεση επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους του νησιού για αμοιβαίο όφελος.

Η Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίεςα TravelDailyNews Greece & Cyprus (www.traveldailynews.gr) και TravelDailyNews International (www.traveldailynews.com), στα πλαίσια της σειράς των πολύ επιτυχημένων workshops που έχει ήδη διοργανώσει, έχει αναλάβει τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης και καλεί τα τουριστικά γραφεία να δηλώσουν συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 1ης Απριλίου του 2009, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114) από τις 16:00 – 21:00. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται για τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και καφέδες, σε μικρό μπουφέ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024