Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΤον ρόλο των ΜΜΕ στον τουρισμό εξετάζει το 12ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο

Τον ρόλο των ΜΜΕ στον τουρισμό εξετάζει το 12ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο

Στη Σαμοθράκη από 24-27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο, στο οποίο θα συμμετέχουν περίπου 400 δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ευρώπη, καθηγητές πανεπιστημίου, […]

Στη Σαμοθράκη από 24-27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 12ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο, στο οποίο θα συμμετέχουν περίπου<...> 400 δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Ευρώπη, καθηγητές πανεπιστημίου, πολιτικοί, και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο ρόλος των ΜΜΕ στην ανάπτυξη του τουρισμού και το κατά πόσο η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας αποτελούν την πρώτη θεματική ενότητα του φετινού Συνεδρίου, ενώ θα δοθεί έμφαση και στην προβολή της άλλης άγνωστης Ελλάδας. Στο δεύτερο κομμάτι συζήτησης, θα εξεταστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα που απασχολούν το δημοσιογραφικό χώρο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ενότητα που αφορά τη δημόσια τηλεόραση. Επίσης, στο συνέδριο θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για το παγκόσμιο δημοσιογραφικό συνέδριο και τη γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων που έγιναν αντίστοιχα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα γίνει από τον υπουργό Επικρατείας κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο, ενώ η εναρκτήρια ομιλία από τον υπουργό Τουρισμού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Μεταξύ των εισηγητών είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νίκος Μάργαρης, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντρενογιάννης (ΝΕΑ), Γιάννης Παντελάκης (ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ), Μαρία Τσόκλη (ΕΡΤ), Κωνσταντίνος Δεριζιώτης (εκδότης περιοδικού Χρήμα και Τουρισμός), Κώστας Μπετινάκης μέλος ΔΣ ΕΣΗΕΑ, Νίκος Κούρτης γενικός Διευθυντής ΕΡΤ3, Λάμπης Ταγματάρχης Πρόεδρος Netmed Hellas AE.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Νομαρχία Έβρου, το Δήμο Σαμοθράκης και τις Ενώσεις Συντακτών, με την συμπαράσταση των υπουργείων Τουρισμού, Μακεδονίας Θράκης, των υφυπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας ΑΜΘ και με τη στήριξη του υφυπουργού Εξωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στο συνέδριο θα παραστούν οι υφυπουργοί Εξωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και Πολιτισμού κ. Πέτρος Τατούλης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024