Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΝέο Συνεδριακό Κέντρο της AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας

Νέο Συνεδριακό Κέντρο της AKS Hotels στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας

Πρόσφατα η εταιρία AKS Hotels, αποφάσισε τη δημιουργία ενός συνεδριακού κέντρου, του AKS Conference Centre, στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, δίπλα στο ομώνυμο ξενοδοχείο και 3 χλμ από το AKS […]

Πρόσφατα η εταιρία AKS Hotels, αποφάσισε τη δημιουργία ενός συνεδριακού κέντρου, του AKS Conference Centre, στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, δίπλα στο ομώνυμο ξενοδοχείο και 3 χλμ από το AKS Hinitsa Bay, τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτει στην περιοχή η εταιρία.

Η ιδιαιτερότητα της περιοχής του Πόρτο Χέλι έγκειται στο γεγονός ότι η πρόσβαση οδικώς ή δια θαλάσσης – μόλις 2 1/2 ώρες- από την Αθήνα είναι άμεση και ιδιαίτερα εύκολη, καθιστώντας την ως έναν σημαντικό και ελκυστικό συνεδριακό προορισμό για οργανωτές συνεδρίων και επιχειρήσεις. Έχοντας, λοιπόν, σαφή αντίληψη των συνεδριακών αναγκών και απαιτήσεων, η ΑΚS Hotels στήριξε την μελέτη και την κατασκευή του συνεδριακού κέντρου στην άρτια υποδομή, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την ευελιξία των χώρων του.

Το Συνεδριακό κέντρο AKS Conference Centre προβλέπεται να αποτελέσει πρότυπο χώρο για την διεξαγωγή εκδηλώσεων όπως συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, ειδικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις και εκθέσεις, καθώς η συνολική επιφάνεια του Συνεδριακού Κέντρου ανέρχεται στα 14.000 τμ, σε δύο επίπεδα όπου θα κυριαρχεί απέριττη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Συνολικά θα διατίθενται 22 αίθουσες, οι οποίες θα διαμορφώνονται βάσει των αναγκών του οργανωτή του συνεδρίου ή της εκδήλωσης.

Ειδικότερα η κεντρική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα φιλοξενεί συνέδρια έως και 700 ατόμων. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα διαχωρισμού του χώρου σε τρεις αυτόνομες αίθουσες ανάλογα με τις ανάγκες των οργανωτών και θα διαθέτει υποδειγματική ηχομόνωση, καμπίνες διερμηνείας, ενώ θα υποστηρίζεται από προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Στο επίπεδο της κεντρικής αίθουσας θα βρίσκεται επιπλέον μία αίθουσα χωρητικότητας 200 συνέδρων, η οποία διακρίνεται για τη φωτεινότητά της και μπορεί να διασπαστεί σε τέσσερις μικρότερες αίθουσες, ιδανικές για ολιγομελή επαγγελματικά γεύματα, συναντήσεις και μικρές δεξιώσεις. Επιπλέον στον πρώτο όροφο θα βρίσκονται μικρότερες αίθουσες συσκέψεων καθώς και οι χώροι εστίασης.

Το Business Centre εντός του Συνεδριακού Κέντρου θα προφέρει υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, δυνατότητα πρόσβασης στο internet, ενοικίασης φορητών υπολογιστών, φαξ και κινητών τηλεφώνων. Όσον αφορά στις ανάγκες διαμονής των επισκεπτών, αυτές θα καλύπτονται από τις ήδη υπάρχουσες δύο μονάδες της AKS Hotels στην περιοχή, το AKS Porto Heli Hotel και το AKS Hinitsa Bay. Τα δύο ξενοδοχεία, τεσσάρων αστέρων, διαθέτουν συνολικά 430 δωμάτια στα οποία περιλαμβάνονται 20 σουίτες.

Η κατασκευή του AKS Conference Centre αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2005.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024