Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤιμητική διάκριση των AKS Hotels στα Manessis Top 10 Hotels
Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους επισκέπτες το 2010

Τιμητική διάκριση των AKS Hotels στα Manessis Top 10 Hotels

Τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια των βραβείων Manessis Top 10 Hotels, έλαβαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τιμητική διάκριση ως αναγνώριση […]

Τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια των βραβείων Manessis Top 10 Hotels, έλαβαν για δεύτερη<...> συνεχόμενη χρονιά τιμητική διάκριση ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσέφεραν στους επισκέπτες τους το 2010.

Τα ξενοδοχεία που συνιστούν τα Manessis TOP 10 Hotels βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε καλοκαιρινό κύκλο εργασιών ξενοδοχείων που συνεργάζονται με την Manessis Travel, και επομένως μεταξύ των πρώτων στην προτίμηση των πελατών της. Τα ξενοδοχεία που επιλέγονται κάθε χρόνο συμφωνούν στη διατήρηση και βελτίωση του επιπέδου ποιότητας που τα διακρίνει, στην καλύτερη φροντίδα των πελατών Manessis -και συμμετέχουν ενεργά στις κοινές προωθητικές δράσεις Manessis- ξενοδοχείων.

“Η διάκριση αυτή των ξενοδοχείων του Ομίλου AKS Hotels που έρχεται να επιβραβεύσει τη σταθερή και συνεχή προσήλωση στην ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είναι καταρχήν αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών, της γενικής ιεράρχησης στις προτιμήσεις τους, καθώς και της άριστης επαγγελματικής συνεργασίας με τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού Οργανισμού Manessis. Αποτελεί όμως παράλληλα και ένα επιπλέον κίνητρο για την οικογένεια της AKS Hotels προς τη παροχή ακόμα καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους”, αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024