Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔυναμική παρουσία της Nivas Travel Ltd για 4η συνεχή φορά στο Τουριστικό Πανόραμα 2001

Δυναμική παρουσία της Nivas Travel Ltd για 4η συνεχή φορά στο Τουριστικό Πανόραμα 2001

Συνεχίζοντας μια σειρά από δυναμικές παρουσίες τα τελευταία χρόνια σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις ο οργανισμός Nivas Travel Ltd., συμμετείχε για 4η συνεχή φορά στο Τουριστικό Πανόραμα 2001 που διεξήχθη […]

Συνεχίζοντας μια σειρά από δυναμικές παρουσίες τα τελευταία χρόνια σε εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις ο οργανισμός Nivas Travel<.> Ltd.<...>, συμμετείχε για 4η συνεχή φορά στο Τουριστικό Πανόραμα 2001 που διεξήχθη στο νεόκτιστο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι.

Εκεί, σε ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο -από την Interexpo-, παρουσίασε για άλλη μια φορά τις 'ειδικές προσφορές' για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το βάρος κατά τη φετινή παρουσία δόθηκε στα Ελληνικά νησιά και κατά κύριο λόγο τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, την Κρήτη και την Ρόδο.

Τα γνώριμα πια 'οικονομικά πακέτα' της Nivas Travel χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

  • Hotel & Ferry που περιλαμβάνουν διαμονή 3 ή 7 διανυκτερεύσεων σε επιλεγμένα επώνυμα καταλύματα όλων των κατηγοριών με ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορές από & προς το λιμάνι κατά την άφιξη και αναχώρηση από τον προορισμό.
  • Hotel & Drive που περιλαμβάνουν διαμονή 3 ή 7 διανυκτερεύσεων σε επιλεγμένα επώνυμα καταλύματα όλων των κατηγοριών με ενοικίαση αυτοκινήτου για όλες τις μέρες της παραμονής στον προορισμό.

Με αφορμή την συμμετοχή στο 6ο Τουριστικό Πανόραμα – που εκτός των άλλων έδωσε έμφαση για πρώτη φορά στον εισερχόμενο τουρισμό – η Nivas Travel Ltd. εγκαινίασε τα νεόκτιστα γραφεία της στο Μαρούσι, όπου ήδη στεγάζεται το Incoming Team του Ομίλου. Εκεί ο υπεύθυνος του γραφείου και Incoming Manager του Ομίλου κ. Στρατής Βουρσούκης, μας ενημέρωσε εκτός των άλλων ότι άμεσος στόχος του Ομίλου είναι η επέκταση και δυναμική παρουσία της Nivas Travel Incoming Team σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Nivas Travel Ltd. ξεκίνησε την πορεία της ως κεφαλαιουχική ΕΠΕ τον Φεβρουάριο του 1997 με έδρα το Μαρούσι. Μεγαλομέτοχοι και κύριοι ιδιοκτήτες του Ομίλου είναι οι κ.κ. Γιώργος Καββαδίας και Δημήτρης Μαχαίρας.

Μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει επιτύχει:

  • να διαθέτει 4 γραφεία: Nivas Travel Lufthansa City Center, Nivas Travel Incoming Team, Nivas Travel Corfu και Nivas Travel Cyprus.
  • να είναι μέλος Ισχυρών Οργανισμών με διεθνές κύρος (IATA, Lufthansa City Center, Woodside Travel Trust, Star Alliance, ASTA)
  • να διαθέτει ήδη δυνατή φήμη στην 'εγχώρια αγορά' μέσα από συνεχείς και δυναμικές παρουσίες διαφήμισης και προώθησης προϊόντων τόσο στον τύπο όσο και Εκθέσεις (4 συνεχείς παρουσίες στο Τουριστικό Πανόραμα, Philoxenia κλπ.)
  • να διαθέτει ήδη 'διεθνή φήμη' μέσα από τις πολλαπλές παρουσίες σε καταξιωμένες Εκθέσεις και events του χώρου (World Travel Market – Λονδίνο, MITT – Μόσχα, ITB – Βερολίνο, LCC Incoming Workshop – Βερολίνο κ.α.)

Όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουρσούκης "οι επενδύσεις και η πορεία το Ομίλου δεν σταματάνε εδώ…t;

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024