Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαNivas Travel: Νέος προορισμός η Τουρκία

Nivas Travel: Νέος προορισμός η Τουρκία

Μαζί με τα άλλα του προγράμματα το γραφείο Nivas Travel για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρει δοκιμαστικά και για πρώτη φορά ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για την […]

Μαζί με τα άλλα του προγράμματα το γραφείο Nivas Travel<.> για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρει δοκιμαστικά<...> και για πρώτη φορά ένα πολύ ελκυστικό πακέτο για την Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη. Οι αναχωρήσεις θα γίνουν και από την Κέρκυρα οδικώς.

Όπως μας δήλωσε ο γενικός διευθυντής του γραφείου κ. Καββαδίας η προσέγγιση για αυτή την συνεργασία έγινε από την τουρκική πλευρά και μάλιστα μέσω Κύπρου. Κατά την γνώμη του κ. Καββαδία η προσπάθεια ανάπτυξης ελληνικού τουριστικού ρεύματος προς την Τουρκία 'αξίζει τον κόπο'. Το μόνο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια είναι η χορήγηση της βίζας στους Τούρκους υπηκόους. 'Το πρόβλημα δημιουργείται από την αρτηριοσκλήρωση των τοπικών προξενικών αρχών. Αναρωτιέμαι αν τελικά εφαρμόζεται η σχετική νομοθεσία, και αυτό δεν αφορά την Τουρκία μόνο, αλλά όλες τις χώρες της χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι ο μοναδικός δρόμος για την ειρήνευση των κρατών είναι η συμφιλίωση των λαών', ανέφερε στο TDN ο κ. Καββαδίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024