Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση για το ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia στη Λευκωσία
Αέρας ανανέωσης στο ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia

Ανακαίνιση για το ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia στη Λευκωσία

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia προστίθενται και νέες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο.

Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia αλλάζει ριζικά με τα ολοκαίνουργια δωμάτια του ξενοδοχείου να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους τους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο φιλοξενίας.

Πέραν όλων των δωματίων του ξενοδοχείου, και το κεντρικό του ballroom, η αίθουσα “Ledra” θα ανακαινιστεί και ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά καινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις επιπέδου. Σημειώνεται ότι το κεντρικό ballroom του ξενοδοχείου, συνολικού εμβαδού 1.100 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα με απρόσκοπτη θέα για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης.

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia προστίθενται και νέες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους καθώς και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Στις ανακαινίσεις συμπεριλαμβάνεται επίσης και το εστιατόριο “Olympia”, όπου αλλάζει όλος ο διάκοσμος και η αισθητική, συμβάλλοντας έτσι στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου.

Οι εργασίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου έχουν ήδη αρχίσει και πραγματοποιούνται σταδιακά με σεβασμό στους φιλοξενούμενους του Hilton Park και μακριά από οχλήσεις. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Hilton Park θα ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις των δωματίων και των χώρων του σύντομα και θα υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους του από την Ευρώπη με ένα ολικά φρέσκο πρόσωπο και ουσιαστικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με την σφραγίδα ποιότητας του Ομίλου Louis και της Hilton International.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024