Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΓνωστός Βρετανός τζόκεϋ έχασε τη ζωή του σε πισίνα στην Κέρκυρα
Είχε έρθει στην Κέρκυρα προκειμένου να ξεκουραστεί

Γνωστός Βρετανός τζόκεϋ έχασε τη ζωή του σε πισίνα στην Κέρκυρα

Tο γύρο της Βρετανίας με δεκάδες δημοσιεύματα και δηλώσεις συναθλητών του, κάνει η είδηση του θανάτου ενός 21χρονου επαγγελματία τζόκεϋ χθες το πρωί στην Κέρκυρα.

Ο Βρετανός επαγγελματίας τζόκεϋ Campbell Gillies, ο οποίος έκανε ολιγοήμερες διακοπές, έχασε χθες τη ζωή του, σε ατύχημα, σε πισίνα στον Κάβο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας Lucinda Russell yard στη Σκωτία, στην οποία ανήκε ο αναβάτης,  είχε έρθει στην Κέρκυρα προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες, με την ευκαιρία των σημερινών γενεθλίων του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο νικητής σε βρετανικά πρωταθλήματα ιπποδρομιών βρισκόταν στο νησί με τέσσερις ακόμα γνωστούς τζόκεϊ από τη Βρετανία, καθώς και τον επικεφαλής της φάρμας στην οποία ανήκε. Ήδη, ο βρετανικός τύπος φιλοξενεί δεκάδες δηλώσεις από αθλητές και παράγοντες της Αγγλίας, οι οποίοι δηλώνουν συντετριμμένοι από το θάνατο του αθλητή.

“Επιβεβαιώνουμε το θάνατο και παρέχουμε ψυχολογική βοήθεια στους οικείους του τις δύσκολες αυτές ώρες”, δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024