Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus Hellas γιόρτασε την ανοδική της πορεία στην κυπριακή αγορά
Ειδική εκδήλωση για ταξιδιωτικά γραφεία και συνεργάτες

Η Amadeus Hellas γιόρτασε την ανοδική της πορεία στην κυπριακή αγορά

Ειδική εκδήλωση για τα ταξιδιωτικά γραφεία στην αγορά της Κύπρου πραγματοποίησε η Amadeus Hellas.

Η Amadeus Hellas διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα, μια ειδική εκδήλωση για τα ταξιδιωτικά γραφεία στην αγορά της Κύπρου, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία γιόρτασε την ιδιαίτερα θετική της πορεία στην κυπριακή ταξιδιωτική αγορά, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογικών λύσεων και οι διακρίσεις της Amadeus πανευρωπαϊκά στον τομέα των επενδύσεων σε Έρευνα & Ανάπτυξη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 190 συνεργάτες της εταιρείας από ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της Amadeus και να συζητήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις και τα σχέδια της Amadeus για την Κύπρο, όπως επίσης και τις νέες λύσεις που θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα. Η διευθύντρια της Amadeus Hellas, κα Εύα Καραμάνου, κατά την ομιλία της στην εκδήλωση ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ομάδα της εταιρείας στην Κύπρο, χάρη στο σκληρό έργο, τη συνέπεια και την ομαδικότητας της οποίας, η Amadeus κατάφερε να διατηρήσει την ηγετική της θέση σε όλα τα επίπεδα, από το μερίδιο αγοράς και την ανάπτυξη έως το πελατολόγιο και το branding.

Η κα Καραμάνου, δήλωσε κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης: “Η Amadeus Hellas συνεχίζει να εξελίσσεται με σταθερούς ρυθμούς και ξεκάθαρη στρατηγική, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Πρόκειται για μια εξαιρετική ανάπτυξη που οφείλεται στην δέσμευση μας να χτίζουμε τις συνεργασίες μας σε ακόμη πιο γερές βάσεις, με  επαγγελματισμό και αξιοπιστία, καθώς και στην συνεχή επένδυση μας σε παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων τεχνολογικά λύσεων λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς τάσεις, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή ταξιδιωτική αγορά. Η Amadeus έχει την εμπειρία και το όραμα, συνδυάζει την σταθερότητα και την καινοτομία, βασικά στοιχεία για τόσο απαιτητικές και δυναμικές αγορές όπως η Ελλάδα και η Κύπρος”.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) οι κ.κ.: Μάνος Μαρκάκης, Sales & Marketing Manager, Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια, Μάριος Χρυσοστόμου, Νικολέτα Χριστοδουλίδου, Ξένια Αγγελή, Sales & Customer Support Manager της Skedasis Computer Systems και Ρένος Κελεπέσης, διευθυντής της Skedasis Computer Systems.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024