Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Century Travel λανσάρει το Century Private Travel Club
Εξατομικευμένες τουριστικές υπηρεσίες

Η Century Travel λανσάρει το Century Private Travel Club

Το νέο εγχείρημα της Century Travel θα προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του club την ιδανική λύση για κάθε περίσταση, το ιδανικό ξενοδοχείο, έπαυλη ή εξατομικευμένο δρομολόγιο, δίνοντας τους πρόσβαση σε περισσότερα ταξίδια κάθε χρόνο.

Η Century Travel, εξειδικευμένη εταιρεία διεθνών πολυτελών κρουαζιερών στην Κύπρο, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του “The Century Private Travel Club”, ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που επιδιώκουν την καλύτερη εξυπηρέτηση για τα ταξίδια τους. Το νέο εγχείρημα της Century Travel θα προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του club την ιδανική λύση για κάθε περίσταση, το ιδανικό ξενοδοχείο, έπαυλη ή εξατομικευμένο δρομολόγιο, δίνοντας τους πρόσβαση σε περισσότερα ταξίδια κάθε χρόνο.

Είτε είναι η γοητεία, η πολυτέλεια ή ακόμη και η τοποθεσία, το κάθε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία, καταλύματα, ιδιωτικές επαύλεις, θεατρικές παραστάσεις παγκοσμίου αναγνώρισης, αθλητικές διοργανώσεις, εστιατόρια και κρουαζιέρες, το “Century Private Travel Club”, της Century Travel έχει κάτι ξεχωριστό –και όλα παρέχονται με ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Με μια ετήσια συνδρομή μέλους, το “Century Private Travel Club” προσφέρει αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη του από μια ποικιλία ταξιδιωτικών παροχέων, που συμπεριλαμβάνει χειριστές ιδιωτικών τζετ και ενοικιαστές σκαφών ανά τον κόσμο, με εξοικονόμηση που μπορεί να φτάνει πέραν του 70% του αρχικού κόστους – προσφέροντας έτσι στα μέλη του τις επιλογές που επιθυμούν όταν προγραμματίζουν τις διακοπές τους, με προσφορές που δεν μπορούν να βρουν μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Κύπρο ή μέσω των γνωστών ταξιδιωτικών ιστοσελίδων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Century Travel, κ. Daniel Essex, δήλωσε: “Η ουσία είναι να παρέχουμε στα μέλη μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή. Ενώ επικεντρωνόμαστε στην εξοικονόμηση χρημάτων για τα μέλη μας, είμαστε παράλληλα ειδικοί στη βιομηχανία της εξυπηρέτησης. Γνωρίζουμε ότι τα ταξίδια μπορούν να προκαλέσουν άγχος, γι’αυτό και διευθετούμε τα πάντα από τη στιγμή που τα μέλη μας θα φύγουν από το σπίτι τους, διασφαλίζοντας ότι είναι πλήρως προετοιμασμένα για το ταξίδι τους.

Παρόλο που ο προϋπολογισμός των οικογενειών έχει περιοριστεί τα τελευταία χρόνια, η εγγραφή στο ‘Century Private Travel Club’ παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στον καθένα να ζήσει διακοπές πολυτελείας, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η οικονομική του κατάσταση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024