Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία Αμαθούς τιμήθηκαν με τα βραβεία 2013 TripAdvisor Travellers’ Choice Awards
Διάκριση ξενοδοχείου

Τα ξενοδοχεία Αμαθούς τιμήθηκαν με τα βραβεία 2013 TripAdvisor Travellers’ Choice Awards

Τα ξενοδοχεία Αμαθούς Λεμεσού, Αμαθούς Πάφου και Elite Suites by Amathus (Rhodes) διακρίθηκαν στα πρόσφατα βραβεία 2013 Travellers’ Choice awards.

Τα Ξενοδοχεία Αμαθούς ανακοινώνουν ότι επιλέχθηκαν από το TripAdvisor μεταξύ των 25 Καλύτερων Ξενοδοχείων στις κατηγορίες “Πολυτέλεια / Κορυφαίο Ξενοδοχείo / Καλύτερη Εξυπηρέτηση” στα πρόσφατα βραβεία 2013 Travellers’ Choice awards. Συγκεκριμένα, τα Ξενοδοχεία Αμαθούς έχουν διακριθεί στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ξενοδοχείο Αμαθούς Λεμεσού: Πολυτέλεια / Κορυφαίο Ξενοδοχείο / Καλύτερη Εξυπηρέτηση
  • Ξενοδοχείο Αμαθούς Πάφου: Πολυτέλεια / Κορυφαίο Ξενοδοχείο / Καλύτερη Εξυπηρέτηση
  • Elite Suites by Amathus (Rhodes): Πολυτέλεια / Κορυφαίο Ξενοδοχείο

Για ενδέκατη χρονιά, τα ετήσια βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice Αwards τιμούν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, τα οποία κερδίζουν τις διακρίσεις τους από αυτούς που τους γνωρίζουν καλύτερα – τους πραγματικούς πελάτες. Σε αντίθεση με οποιεσδήποτε άλλες βραβεύσεις ξενοδοχείων, οι νικητές των βραβείων TripAdvisor Travellers’ Choice Awards επιλέγονται με βάση τα πολύτιμα σχόλια και απόψεις εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024