Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤαξίδι εξοικείωσης σε Κω – Νίσυρο από τον ΕΟΤ Μιλάνου
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επαγγελματικό σεμινάριο (workshop)

Ταξίδι εξοικείωσης σε Κω – Νίσυρο από τον ΕΟΤ Μιλάνου

Το γραφείο ΕΟΤ- Μιλάνου διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον Ενιαίο φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου, ταξίδι εξοικείωσης τουριστικών παραγόντων απο την Ιταλία στα δύο νησιά.

Στα πλαίσια προβολής της Κω ως ξεχωριστού τουριστικού προορισμού όλο το χρόνο, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό ηφαιστειογενές τοπίο της Νισύρου, το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου διοργάνωσε και πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου, ταξίδι εξοικείωσης τουριστικών παραγόντων απο την Ιταλία το τετραήμερο 24/09 – 28/09/2011 στα δύο νησιά.

Την 25μελή αποστολή, αποτελούμενη απο δημοσιογράφους του επαγγελματικού – τουριστικού Τύπου, οικολογικών, τουριστικών περιοδικών, δύο τηλεοπτικών σταθμών, τριών φορέων προβολής τουρισμού κινήτρων  καθώς και 11 επιλεγμένων εκπροσώπων κορυφαίων σε μαζικότητα C.R.A.L., υποδέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος, αφού απηύθηνε ένθερμο χαιρετισμό εδωσε συνεντεύξεις στα ιταλικά ΜΜΕ.

Τα C.R.A.L αποτελούν συλλογικούς φορείς εργαζομένων σε τραπεζικούς οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, φαρμακευτικά εργοστάσια  και στους οποίους απευθύνονται 500–2.000 εργαζόμενοι που επεξεργάζονται, επικυρώνουν συμβάσεις συνεργασίας με τουριστικές-ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,διατηρούν ιστοσελίδες με τουριστικές προτάσεις κ.ά.

Η σε βάθος γνωριμία με το πολιτιστικό / ιστορικό πλούτο της Κω μέσω εμπεριστατομένων ξεναγήσεων, στο Ασκληπείο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Ιστορικό της κέντρο, αλλά και εμπειρίες οινογαστρονομίας και αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης εντυπωσίασαν και ενθουσίασαν τα μέλη της αποστολής.    

Ευχάριστη και πρωτόγνωρη εμπειρία, η μονοήμερη επίσκεψη στην Νίσυρο και στο μοναδικό φυσικό τοπίο του Ηφαιστείου της, οπου με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ο δήμαρχός της υποδέχθηκε και ξενάγησε την αποστολή εφοδιάζοντας  με το αναγκαίο οπτικοακουστικό  / διαφημιστικό υλικό του νησιού και προσφέροντας τοπικές γευστικές σπεσιαλιτέ.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επαγγελματικό σεμινάριο (workshop) την τελευταία μέρα παρουσία πολυάριθμων εκπροσώπων του τουριστικού, ξενοδοχειακού και επιχειρηματικού κλάδου του νησιού στο KICC Kipriotis.

Χορηγοί–συνεργάτες του γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου στην υλοποίηση του εν λόγω ταξιδιού ήταν ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Κω – Νισύρου, με την αμέριστη στήριξη του αντιδημάρχου Κω, κ. Γ. Μπαλαλή και του διευθυντή κ. Ν. Σοφού, του Δήμου Νισύρου, της Aegean Airlines και της Kipriotis Hotels, που προσέφερε την φιλοξενία στην αποστολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024