Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαινοτομική υπηρεσία προς τους πελάτες ξενοδοχείων

Καινοτομική υπηρεσία προς τους πελάτες ξενοδοχείων

Παρίσι-Eurhotec 2001: Κατά τη διάρκεια της τεχνολογικής έκθεσης Eurhotec 2001 που έγινε στο Παρίσι από 19-21 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε μια ξεχωριστή καινοτομία τεχνολογικής φύσεως για τα ξενοδοχεία. Η εταιρία Pepc Worldwide […]

Παρίσι-Eurhotec 2001: Κατά τη διάρκεια της τεχνολογικής έκθεσης Eurhotec 2001 που έγινε στο Παρίσι από 19-21 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε μια ξεχωριστή καινοτομία<...> τεχνολογικής φύσεως για τα ξενοδοχεία.

Η εταιρία Pepc Worldwide εγκαθιστά στα ξενοδοχεία δωρεάν ένα μηχάνημα-πωλητή το οποίο είναι συνδεδεμένο με δορυφόρο και μπορεί ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού να τυπώσει την τρέχουσα έκδοση της αγαπημένης εφημερίδας των πελατών του ξενοδοχείου με πολύ μικρό κόστος. Το μηχάνημα της Pepc μέσω της σύνδεσης του με τον δορυφόρο τυπώνει κάθε μέρα την αντίστοιχη έκδοση της εφημερίδας που διαλέγει ο πελάτης, ο οποίος το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει ένα κουμπί στην οθόνη αφής και να βάλει την πιστωτική του κάρτα στο μηχάνημα για να γίνει η μικρή χρέωση που κοστίζει η υπηρεσία.

Η Pepc μάλιστα δίνει κάποιο μικρό ποσό ανά εφημερίδα που πωλείται στο κάθε ξενοδοχείο, το οποίο αν μάλιστα αγοράσει το μηχάνημα και δεν του παραχωρηθεί δωρεάν είναι μεγαλύτερο. Ήδη στο σύστημα έχουν ενταχθεί οι μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου.

Η εφημερίδα τυπώνεται ακριβώς όπως είναι στην χώρα την οποία εκδίδεται και σε πολύ καλή μορφή εκτύπωσης. Είναι ασπρόμαυρη, σε χαρτί Α3, με φωτογραφίες και διαφημίσεις. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες του ξενοδοχείου, και όχι μόνο, έχουν ανά πάσα στιγμή την τελευταία έκδοση της εφημερίδας που αγαπούν στα χέρια τους χωρίς βέβαια να κινδυνεύουν να την χάσουν επειδή θα έχει εξαντληθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024