Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜεγάλη Βρετανία: Αυτόματες μηχανές πώλησης ταξιδιωτικών πακέτων

Μεγάλη Βρετανία: Αυτόματες μηχανές πώλησης ταξιδιωτικών πακέτων

Οι πωλήσεις τουριστικών υπηρεσιών με διάφορους ‘εφευρετικούς’ τρόπους είναι πλέον γεγονός. Προώθηση τουριστικών πακέτων γίνεται ακόμα και σε εστιατόρια, ή σούπερ μάρκετ. Οι επενδύσεις σε αυτό τον τρόπο προσέγγισης των […]

Οι πωλήσεις τουριστικών υπηρεσιών με διάφορους 'εφευρετικούς' τρόπους είναι πλέον γεγονός<...>. Προώθηση τουριστικών πακέτων γίνεται ακόμα και σε εστιατόρια, ή σούπερ μάρκετ. Οι επενδύσεις σε αυτό τον τρόπο προσέγγισης των πελατών είναι αρκετά μεγάλες. Πρόσφατα η εταιρία Creative Travel Group στην Μεγάλη Βρετανία επένδυσε 300.000 λίρες Αγγλίας σε αυτόματα μηχανήματα πώλησης τουριστικών πακέτων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στον βρετανικό τουριστικό τύπο, δυο νέες μονάδες σε μορφή οθονών αφής συνδεδεμένες με ταξιδιωτικό κόμβο, θα τοποθετηθούν σε περιοχές εστιατορίων σε 18 ανακαινισμένα καταστήματα, μέσα στην επόμενη χρονιά με την επωνυμία CTG's Holiday-Cafe. Η ιδέα αυτή θα ξεκινήσει ήδη από τον Ιούλιο στο Enfield, Leeds και στο Manchester.

Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ψάχνουν τις διακοπές τους, μέσω των μονάδων αυτών και να βλέπουν τα πακέτα που υπάρχουν (περίπου 200), με την ημερομηνία και τις τιμές τους. Επίσης, δίπλα στις μονάδες θα υπάρχει ένα τηλέφωνο από το οποίο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα γραφεία που επιθυμούν ή θα μπορούν ακόμα και να επικοινωνούν από την μονάδα με e-mail.

Ηλεκτρονικές επιβεβαιώσεις – vouchers θα αποτυπώνονται στην οθόνη και εκτός από τα πακέτα μεμονωμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν στα Makro stores και διάφορες άλλες τουριστικές υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024