Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣημαντική διάκριση για την Galileo Hellas

Σημαντική διάκριση για την Galileo Hellas

Η Galileo Hellas βραβεύτηκε στο ετήσιο Galileo Worldwide Sales & Leadership Conference ως τo καλύτερο NDC (National Distribution Company) της Ευρώπης για το έτος 2000. Το συνέδριο της Galileo International […]

Η Galileo<.> Hellas βραβεύτηκε στο ετήσιο Galileo Worldwide Sales & Leadership Conference ως τo καλύτερο NDC<...> (National Distribution Company) της Ευρώπης για το έτος 2000. Το συνέδριο της Galileo International έλαβε χώρα αυτή τη χρονιά στη Μπανκόγκ, από τις 5-7 Φεβρουαρίου 2001. Η επιλογή για τη βράβευση αυτή βασίσθηκε τόσο σε ποσοτικά όσο και σε ποιοτικά κριτήρια.

Συγκεκριμένα, η Galileo Hellas πέτυχε να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση στους πελάτες της, καθώς επίσης και να επιτύχει τους μεγαλύτερους ρυθμούς αύξησης παραγωγής για το 2000.

Ο αντιπρόεδρος της Galileo International και υπεύθυνος για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Gordon Wilson κατά την απονομή του βραβείου στη Galileo Hellas αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια τόσο στην προσφορά της Ελλάδος στον παγκόσμιο πολιτισμό όσο και στην ραγδαία ανάπτυξη της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Η Galileo Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οποία ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1991. Από τον Απρίλιο του 1996 λειτουργούν υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο. Μέσα στο 2000, επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις χώρες των Βαλκανίων καθώς και στο Ισραήλ.

Φωτό: από αριστερά, Gordon Wilson, VP EMEA Galileo International, Νικόλαος Κυζιράκος, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής Galileo Hellas, Babetta Gray EVP Subscriber Sales & Service Galileo International.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024