Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία CRH και TDS με στόχο την μείωση των εξόδων επικοινωνίας των τουριστικών επιχειρήσεων

Συνεργασία CRH και TDS με στόχο την μείωση των εξόδων επικοινωνίας των τουριστικών επιχειρήσεων

Παρίσι-Eurhotec 2001: Πρόσφατα η γαλλική εταιρία CRH, που κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις για περισσότερα από 600 ξενοδοχεία στη Γαλλία, και δραστηριοποιείται εκτός από τη Γαλλία σε όλη την Μέση Ανατολή με […]

Παρίσι-Eurhotec 2001: Πρόσφατα η γαλλική εταιρία CRH<.>, που κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις για περισσότερα από 600 ξενοδοχεία στη Γαλλία<...>, και δραστηριοποιείται εκτός από τη Γαλλία σε όλη την Μέση Ανατολή με γραφεία στο Dubai, συνεργάσθηκε με την TDS (Total Distribution System) ώστε τα ξενοδοχεία μέλη της, να επικοινωνούν με τους τουριστικούς πράκτορες που συνεργάζονται αποφεύγοντας χρονοβόρες και ακριβές διαδικασίες μέσω τηλεφώνου και fax.

Όπως δήλωσε στο TDN ο κ. David Werkou η εταιρία του CRH 'έβαλε' τα 600 ξενοδοχεία της στο σύστημα ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στους 60 και πλέον τουριστικούς οργανισμούς (tour operators) του συστήματος TDS. Το TDS για να 'επικοινωνεί' με τα GDS έχει συνεργασθεί με το WizCom και το Pegasus. Η επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων γίνεται μέσα σε 7 δευτερόλεπτα. Η εταιρία CRH δίνει την ευκαιρία στους τοπικούς πράκτορες των διαφόρων χωρών ανά τον κόσμο να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία σε όλη τη Γαλλία σε συνεργασία με τοπικούς Γάλλους τουριστικούς πράκτορες. Το CRH βοηθάει στη διαχείριση των πληροφοριών και στην επικοινωνία όλων των παραγόντων του τουρισμού.

Το νέο σύστημα TDS, που παρουσιάζεται από την εταιρία Mirror Image Communications, MIC, Ltd, συνδυάζει όλη την αλυσίδα διανομής τουριστικών υπηρεσιών και διευκολύνει την επικοινωνία των τουριστικών επιχειρήσεων μεταξύ τους χωρίς την χρήση fax, με στόχο την μείωση των εξόδων. Το σύστημα δεν παρακάμπτει κανένα κρίκο της αλυσίδας. Είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στα ξενοδοχεία να 'βάλουν' στο σύστημα τα δωμάτια που έχουν προς διάθεση, και να ορίσουν για κάθε πράκτορα με τον οποίο συνεργάζονται διαφορετική τιμή. Οι πράκτορες 'μπαίνουν' στο σύστημα και προσθέτουν στις διαθέσιμες τιμές το ποσοστό κέρδους που θέλουν και πουλούν το δωμάτιο στους πελάτες τους.

Το TDS είναι ένα πρόγραμμα B2B δηλαδή απευθύνεται στους επαγγελματίες και όχι προς τον τουρίστα. Επίσης, στο πρόγραμμα μπορούν να έχουν πρόσβαση και όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και στις μεγάλες εταιρίες, οι οποίες μπορούν να βρίσκουν δωμάτια για τα στελέχη τους σε όλο τον κόσμο.

Όπως μας δήλωσε η κα. Leman Ozkan, διευθύντρια ανάπτυξης της MIC, στο πρόγραμμα αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο ξενοδοχεία, όμως στο κοντινό μέλλον στόχος είναι να παρουσιάζονται και άλλες υπηρεσίες, όπως αεροπορικές εταιρίες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ότι άλλες υπηρεσίες χρειάζεται ο τουριστικός πράκτορας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024