Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTaxibeat: Συνεχίζει την επέκταση του στο Μεξικό
Τεχνολογία

Taxibeat: Συνεχίζει την επέκταση του στο Μεξικό

Βρίσκεις, επιλέγεις, και καλείς τον προσωπικό σου οδηγό με δύο tap στην οθόνη του κινητού σου. Τον βλέπεις να έρχεται, επιβιβάζεσαι, και στο τέλος τον βαθμολογείς.

Η Πόλη του Μεξικό είναι η τελευταία προσθήκη στον κατάλογο με τις πόλεις όπου είναι διαθέσιμο το Taxibeat, μία ελληνική εφαρμογή για smartphones που επεκτείνεται διαρκώς. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε πρόσφατα έναν νέο γύρο χρηματοδότησης που είχε ως αποτέλεσμα να εισρεύσουν στην εταιρεία επιπλέον 2 εκατ. δολάρια, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό της χρηματοδότησης από το 2011 που ξεκίνησε η λειτουργία του Taxibeat στα 3,4 εκατ. δολάρια.

Αξιοσημείωτο είναι πως στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης συμμετείχαν μεμονωμένοι επενδυτές, κυρίως από την Ελλάδα, και είναι ενδιαφέρον ότι με εξαίρεση την αρχική χρηματοδότηση που είχε προέλθει από το Open Fund, το Taxibeat δεν έχει ακόμη πάρει κεφάλαια από μεγάλο επενδυτικό fund όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η επέκταση στο Μεξικό ήταν αποτέλεσμα της έμφασης που δίνει το Taxibeat σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως είναι οι χώρες της Λατινικής Αμερικής και ήδη η παρουσία στο Σάο Πάολο και το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας κρίνεται επιτυχημένη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024